Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kalundborg GB inviterer til DGI Fodboldskole

juli 1 - juli 5

Kalundborg GB afholder i år fodboldskole, i samarbejde med DGI, i uge 27 for både drenge og piger. Læs her, hvordan du tilmelder dig sommerens sjoveste fodboldaktivitet.

Kalundborg GB afholder igen i år fodboldskole, denne gang har de allieret sig med DGI, som giver dem en masse fordele i forhold til de sidste to år. Der kommer en masse nye tiltag til fodboldskolen ift. de øvrige år. De vil blandt andet, om torsdagen afholde et heldags arrangement for børn fra årgang 2008 og ældre.

DGI leverer et helt frisk og opdateret træningsprogram, der er udviklet af to fuldtids professionelle børnetrænere. Dette program er aldersinddelt, således at børnene får aldersrelaterede øvelser.

Fodboldskolen byder på fem dages fodboldtræning mandag til fredag klokken 9.00-15.00, hvor deltagerne kommer igennem et træningsprogram spækket med nye øvelser fra start til slut.

Alle deltagere får desuden et lækkert tøjsæt fra Select, en drikkedunk, et diplom, og en flot SELECT fodbold.

De unge drenge og piger får frugt en gang og saftevand tre gange om dagen samt pauser, der tit er tiltrængt for de trætte ben.

Der vil igen i år være mulighed for madordning, således at børnene får et sundt og nærende alternativ til den ellers trivielle madpakke.

Der er meget mere information om fodboldskolen og billetsalg her.

Foto: Fodboldskolen.

Detaljer

Start:
juli 1
Slut:
juli 5

Sted

Kalundborg GB
Stadion Alle 13
Kalundborg, 4400
+ Google Maps