Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Irsk og skotsk folkemusik

9. november 2018 18:30

Det er det lille hyggelig forsamlingshus i Solbjerg, Solbjergvej 38 ved Høng der sammen med Projekt Liv I Forsamlingshusene står for arrangementet, som foregår fredag den 9. november. Klokken 18.30 serveres And og folkemusikgruppen Folk Friends underholder kl. 20.00.

Folk Friends er en folkemusikgruppe fra det Vestjylland, inspireret af irsk/skotsk folkemusik. De er inspireret af irsk/skotsk folkemusik, som står bandets medlemmer nært. Repertoiret spænder vidt, lige fra vemodige ballader til livlige sange, der er til at synge med på. Det hele serveres med en spilleglæde ud over det sædvanlige, krydret med små anekdoter og sjove historier fra hverdagen.

Folk Friends præsenterer også flere instrumentalnumre fra den danske, svenske og irske melodiskat. Folk Friends har eksisteret i 20 år, og de har spillet på utallige pubber, i forsamlingshuse og på forskellige festivaler, heraf kan bl.a. nævnes Skagen, Tønder og Strib, som gruppen har gæstet op til flere gange. Der er dømt fællessang, når gruppen træder op på scenen, og folk kan vise tendenser til at have svært ved at stå stille.

Tilmelding foregår direkte til Solbjerg Forsamlingshus på tlf.: 23 29 40 31 senest d. 1. november 2018
Vel mødt.

Pressefoto

 

Detaljer

Dato:
9. november 2018
Tidspunkt:
18:30

Sted

Solbjerg Forsamlingshus
Solbjergvej 38
Solbjerg, 4270
+ Google Map