Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvad blev der af Vikingerne?

februar 22 19:00

Den populære historiker Kåre Johannessen holder foredrag i Eskebjerg Forsamlingshus, Nyløkkevej 2 i Eskebjerg torsdag d. 22. februar kl. 19.00. Emnet er Vikingetiden!

Vikingerne var i virkeligheden mange ting. De var modige eventyrere, innovative bådebyggere, dygtige handelsfolk og gemene sørøvere. Men de var også så meget andet. Kom tæt på vore stolte, øksesvingende forfædre for tusind år siden – og især på, hvad de har måttet lægge navn og ansigt til sidenhen!

Vikingerne er blevet brugt og misbrugt som få andre; de er blevet brugt til at sælge alt fra operaer over nazisme til leverpostej, hotdogs og vvs-installationer. Vikingerne er simpelthen ét af de allerstærkeste brands, Danmark overhovedet kan byde på.

Pressefoto – Kaare Johannesen

Kåre Johannessen er en af landets mest engagerede og medrivende historieformidlere, og fortæller om historie, så alle kan forstå det! Han er kendt for at overraske publikum med sin anderledes tilgang til den historiefortælling, som de fleste af os kender fra bibliotekets støvede bøger. Og så har Kåre en helt unik evne til at lade os forstå, hvorfor begivenheder der fandt sted for flere århundreder siden, stadigvæk er relevante i dag.

Man skal skynde sig at få billetter Kåres foredrag i Eskebjerg, da han er meget efterspurgt. Billetter koster 50,- kr. og købes enten via tlf.: 59 29 14 40 eller i Dagli’Brugsen i Eskebjerg.

Arrangør er Eskebjerg Forsamlingshus i samarbejde med projekt “Liv I Forsamlingshusene”.

Detaljer

Dato:
februar 22
Tidspunkt:
19:00

Sted

Eskebjerg Forsamlingshus
Nyløkkevej 2
Eskebjerg, 4593
+ Google Map
Telefon:
59 29 14 40