Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Herman’s Hermits i Kalundborg hallerne

maj 10 20:00

Et hitband, der engang måske kunne kaldes for et boyband, besøger Kalundborg.

En væsentlig del af 60’er-musikken var domineret af engelske kunstnere. Tre af de mest betydningsfulde navne var The Beatles, The Rolling Stones og ikke mindst Herman’s Hermits, som nok er en af de mest succesfulde pop-grupper i hele verden. Og fredag den 10. maj kan de opleves i Kalundborg hallerne.

Stig Ulrichsen hedder manden bag Herman’s Hermits koncerter i Danmark, og han lover publikum en stærk syng-med oplevelse, for “bandet har så mange hits, at man tænker, nå ja, den lavede de også. Herman Hermits er en genganger mange steder, netop fordi de forstår at skabe en helt speciel koncertaften.”

Siden starten i Manchester den 1. april 1964 har Herman’s Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp’er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dags dato har Herman’s Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner.

Siden 1971 og Peter Noone’s beslutning om at starte en solo-karriere har gruppen aldrig stoppet. Det originale medlem Barry (The Bean) Whitman har været med til at udvikle Herman’s Hermits til en af branchens hårdest arbejdende grupper.

Masser af turneer bliver det stadig til med over 200 koncerter om året. Disse strækker sig over Tyskland, Japan, Belgien, Holland, Danmark, Norge, Sverige, USA, Canada, Australien, New Zealand, og der bliver da også stadig tid til en del koncerter i hjemlandet England.

Herman’s Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel de efterhånden voksne 60’er børn som nye fans, der rider med på bølgen, får alle steder fuld valuta for pengene.

Herman’s Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor “Golden Oldies” stadig er en væsentlig del af showet. Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som: “No Milk Today” og “Mrs. Brown You’ve Got A Lovely Daughter”.

Fra 60’erne, gennem 70’erne, 80’erne, 90’erne og nu i det nye årtusinde er Herman’s Hermits “Still going strong”.

Foruden det originale medlem Barry Whitman består gruppen af Geoff Foot, der har været tilknyttet bandet siden 1971, samt Paul Cornwell og Anthony Hancox.

Arrangør Søren Tullesen fra Kalundborg hallerne glæder sig til koncerten;
“Jeg kan love, at det bliver en ren hit koncert, hvor publikum kan nynne med på størstedelen af sangene.”

Billetter kan købes her.

Detaljer

Dato:
maj 10
Tidspunkt:
20:00

Sted

Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Allé 11
Kalundborg, 4400
+ Google Maps