Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Henning Stærk

april 24 20:00

I 2019 fylder Henning 70 år og det fejrer han med manér sammen med sit store og trofaste publikum i det ganske land, når han med sit velspillende band fortsætter “The Never Ending Tour”.

Første single indspillet i 1967

Henning Stærks første single kom allerede i 1967 – altså for mere end 50 år siden. Den var på 7″ vinyl, som var datidens medie.

I 2017 og 2018 udgav Henning så hans seneste singler digitalt: ”Big Boss Man” og ”Someone You Love”, som er skrevet af Tina Dickow. Udover de digitale singler, kan man i en ny video få et kig i kulissen til en øvesession med orkesteret.

Landevejen blev hans skæbne

Siden Henning Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerten, der har været ledestjernen på hans vej. Selv efter mere end 3000 koncerter, og en alder af 69, glæder han sig, hver gang han skal afsted og der skal meget til at holde ham fra det. Selv ikke slidgigt i knæene, som i en periode har betydet, at en stol er nødvendig, har holdt ham tilbage.

“Et liv med Rock’n Roll er ikke skånekost. Og mange i min generation, mig selv inklusiv, har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang,” siger han.

Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle i 2019.

“Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadig gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af,” siger Henning Stærk.

For billetkøb klik her.

Detaljer

Dato:
april 24
Tidspunkt:
20:00

Sted

Kino Den Blå Engel
Vænget 4
Kalundborg, 4400
+ Google Map
Telefon:
59511650
Hjemmeside:
http://www.kino-kalundborg.dk/