Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Havnens Dag

juni 9

Theis Erichsen, der blandt andet er kendt fra det populære TV2-program “Kurs mod fjerne kyster”, er ikke overraskende drevet af en stærk maritim eventyrlyst og udlængsel. Han deltager derfor i år i Havnens Dag som ambassadør for Vild med Vand. Dagen afvikles lørdag den 9. juni, hvor der er gratis adgang for alle til et væld af maritime oplevelser. Der forventes et rekordhøjt antal deltagere på den årlige mærkedag, hvor alle børnefamilier, unge og gamle er inviteret til et væld af gratis aktiviteter i de lokale Vild med Vand-havne.

Årets ambassadør for den helt store havnedag – Havnens Dag d. 9. juni – er Theis Erichsen, der selv elsker at være i og på en havn. Foto: Lars E. Andreasen.

“Havnens Dag er en begivenhed, jeg personligt holder meget af. Dagen er med til at skabe opmærksomhed om havnelivet, kommende begivenheder og stille en nysgerrighed blandt de besøgende,” siger Theis Erichsen.

Havnens Dag er en del af projekt Vild med Vand, som Dansk Sejlunion og Foreningen for Lystbådehavne I Danmark (FLID) står bag. Projektet er støttet af Nordea-fonden. Flere end 100 havne er tilmeldt, og hver havn har deres egne maritime aktiviteter. Der vil være små og store overraskelser på dagen, og det er muligt at prøve alt fra sejlads, krabbevæddeløb, kajak og dykning til harpunfiskeri, paddelboard og meget andet. De fleste havne gør samtidig en fest ud af dagen med en masse smagsprøver, mad og drikke, musik og anden underholdning.

Jesper Højenvang, der er direktør i FLID, ser frem til dagen med stor optimisme: “Med et besøgstal på over 100.000 sidste år og med endnu flere tilmeldte havne i år, er der stor sandsynlighed for, at Havnens Dag 2018 får et rekordhøjt antal besøgende. Vi ved, at der er mange spændende aktiviteter på programmet derude, og der er også et par overraskelser i ærmet, så alle kan få sig en god oplevelse,” siger han.

Havnens Dag er en årlig event, der arrangeres som en del af projekt Vild med Vand. Dagen indbyder til hygge, oplevelser og aktiviteter for hele familien – havnen er nemlig for alle. De lokale lystbådehavne, der holder Havnens Dag, inviterer danskerne til en hel dag, hvor de gratis kan deltage i de mange forskellige aktiviteter.

På dagen vil der være flere end 1.000 forskellige aktiviteter. For at skabe sig et overblik over, hvad de enkelte havne tilbyder, kan man finde sin Vild med Vand-havn på vildmedvand.dk og dermed også se, hvilke aktiviteter der sker tættest på en selv.

Havnens Dag danner rammerne for en hyggelig og lærerig dag, hvor nysgerrige spørgsmål glædeligt besvares, og de besøgende kan få et indblik i det maritime liv i de danske havne.

Klik HER og find havne, aktiviteter og tidspunkter. De fleste aktiviteter finder sted mellem kl. 10.00 og kl. 17.00 lørdag den 9. juni.

Detaljer

Dato:
juni 9

Sted

Kalundborg Havn
Gisseløre Havn, Radiovej 5
Kalundborg, 4400
+ Google Map