Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gymnastik til familierne i Kalundborg

3. juni 2018 08:00 - 12:00

Kan man kombinere motorisk udvikling med grin, kys og masser af leg? Ja, det kan man sagtens hvis man spørger Danmarks Gymnastik Forbund (GymDanmark). Sammen med skaberne af de populære bObles, og Høng GF, afholder GymDanmark familietræningseventet ‘GymDanmark bObles event’ for hele familien i Høng Hallens gymnastikal den 3. juni 2018.

Med GymDanmark bObles Event, opfordres forældrene til at komme op af sofaen og ind til Høng GF og være aktive med deres børn. Forældrene får kvalitetstræning med egne børn og mærker samtidig bevægelsesglæden til gavn for børnenes motoriske udvikling.

GymDanmark bObles Event afholdes søndag d. 3. juni, kl. 8-12 i Høng Hallens gymnastiksal, Rosenvænget 23, 4270 Høng. Alle er velkomne.

Foto: Per Kronvold for GymDanmark

Når motorik og leg går hånd i hånd
‘Forældre og børn vil gerne være aktive sammen, det som forældrene gør, gør børnene også, og det er præcis formålet med GymFamily bObles Events’ siger udviklingskonsulent i GymDanmark Tenna Nørgaard Gundersen og fortsætter: ‘I GymDanmark ønsker vi at booste sundhedsfremmende aktiviteter for at motivere træning for forældre og deres børn sammen. Dette gøres bedst ude i gymnastik-foreningerne, og med bObles anerkendte redskaber og GymDanmarks dygtige instruktører, går motorik og leg hånd i hånd’.

Mere om GymDanmark bObles Event
Med sundhedsfremmende aktiviteter ønsker GymDanmark at være med til, at give børnene den bedste start på deres motoriske udvikling. GymDanmark bObles Events henvender sig til familier med børn helt ned til to måneders alderen og frem.

Eventet er sammensat af GymDanmarks populære familietræningskoncepter kaldet GymFamily Baby (3 mdr. – 1 år) og GymFamily Toddler (1 – 3 år). GymDanmark og bObles tilbyder deres produkter til samme målgruppe og ud fra grundlæggende samme værdisæt, og er derfor et stærkt makkerpar til at opfylde sundhedsfremmende aktiviteter for forældre og deres børn.

 

Detaljer

Dato:
3. juni 2018
Tidspunkt:
08:00 - 12:00

Sted

Høng Hallen
Rosenvænget 23
Høng, 4270
+ Google Map
Telefon:
58853111