Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gratis tur på Vestborgen med Tidslommen

maj 28 15:00

Den 28. maj kl. 15 – 16.30 lancerer Museum Vestsjælland et helt nyt digitalt formidlingstilbud ved Vestborgen i Kalundborg.

Nu kan borgere med Museum Vestsjællands gratis app Tidslommen på egen hånd opleve historien om Esbern Snares storslåede borg i Kalundborg.

Tidslommen lægger op til, at børn og voksne går på opdagelse i Vestborgens ruiner. I appen møder man Museum Vestsjællands formidlere og middelalderarkæologer, der fortæller om borgen og de mennesker, der engang levede her.

Tidslommen hentes i Google Play eller i App Store.

Det er en hel særlig oplevelse at stå med sin mobiltelefon på et historisk sted i Kalundborg og få historien fortalt om netop dette sted af dygtige formidlere fra Museum Vestsjælland, siger Eskil Vagn Olsen, Museumsdirektør, Museum Vestsjælland og fortsætter: Museum Vestsjælland har stor fokus på, at kulturhistorien også formidles uden for museets mure og lige netop der i landskabet, hvor begivenheden fandt sted.

Middelalderstemning i museets gård
Til lanceringen den 28. maj 2019 sørger museets medarbejdere og frivillige for den helt rette middelalderstemning med åben ild, folk i flotte dragter og små lækre middelalderretter i Kalundborg Museums gård.

På opdagelse i borgruinen
Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Ole Glahn holder åbningstalen kl. 15.00 i museets rokokostue og projektleder Jonas Abkjær Andersen er vært ved en filmforevisning om de øvrige historiske spot i Tidslommen. Derefter går man med sin mobiltelefon på opdagelse i borgruinen med Tidslommen.

Alle er velkomne til lanceringen i Kalundborg.

Unge udforsker middelalderens spor igennem den gratis app Tidslommen fra Museum Vestsjælland. Foto: Museum Vestsjælland.

Detaljer

Dato:
maj 28
Tidspunkt:
15:00

Sted

Kalundborg Museum
Adelgade 23
Kalundborg, 4400
+ Google Maps
Telefon:
59 51 21 41
Hjemmeside:
http://www.vestmuseum.dk/Forside-3.aspx