Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gallakoncert

april 26 19:00 - 22:00

Kom til stor gallakoncert i forbindelse med afslutningen på Nordisk Kulturfestival i Kalundborg Kommune. Gallakoncerten foregår fredag den 26. april kl. 19-22 på Musisk Skole i Kalundborg.

Koncerten vil være kulminationen på al den skønne nordiske musik, der er blevet spillet i april måned. Her vil nordiske kunstnere mødes i et samspil, som krydser både genrer og alder.

Det bliver en koncert, der forkæler øret med strygermusik, traditionel folk, jazz og rock. Hør bl.a. også sangelever synge vores lokale Lone Wernblads sange akkompagneret af Nordisk Strygekvartet.

Afslutningsvis går Marie Bergman på scenen med sin fantastiske stemme, kraft og musikalitet. Marie Bergman har indspillet 18 cd’er og har modtaget utrolig mange priser for sin musik, bl.a. en Grammy for bedste svenske tekster.

Hun har desuden sunget sammen med Sanne Salomonsen til svensk Melodi Grand Prix og har været med Allan Olsen på turné sammen med bl.a. Annika Åkjær og Randi Laubæk.

Gallakoncerten bliver med andre ord en ren nordisk cocktail med kunstnere fra hele Norden, der spiller med på hinandens værker.

“Glæd dig – det gør jeg”, udtaler, arrangør af Nordisk Kulturfestival, Lone Wernblad.

Billetter til koncerten købes via www.nordiskkulturfestival.dk eller på bibliotekerne i Kalundborg Kommune.

Lone Wernblad. Foto: Kalundborg Bibliotek

Detaljer

Dato:
april 26
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

Musisk Skole Kalundborg
Skovbrynet 55
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Map