Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forskelligheder og fællesskaber

27. november 2018 18:00

Anders Agger kommer rundt i Danmark. Her leder han efter forskelligheder og fællesskaber. Måske er det derfor han har takket ja til at komme til Buerup Forsamlingshus.

Buerup forsamlingshus og Projekt Liv I Forsamlingshusene har tirsdag d. 27. november sat rammerne til hyggelig fællesspisning med start kl. 18.00, og kl. 19.30 indtager Anders scenen. Billetterne til fællesspisning er desværre revet væk. Men Buerup Forsamlingshus skabt plads til ekstra 50 tilhørere, som kan møde op til foredraget kl. 19.30.

Forsamlingshusene er lokalsamfundets kulturhuse. Projekt “Liv I forsamlingshusene” er et samarbejde mellem Kalundborg Kommune og forsamlingshusene. I et samarbejde udvikles en række tilbud fyldt med kulturelle oplevelser af forskellig art. “De lokale ildsjæle omkring forsamlingshusene, er dygtige til at sætte rammerne med fællesspisninger og kulturelle indslag. Beskeden fra Anders Agger om, at han havde vagt at besøge et af forsamlingshusene i Kalundborg Kommune – nemlig Buerup, er derfor modtaget med ekstra stor glæde og stolthed på forsamlingshusenes vegne”.

Pressefoto

At Anders Agger er utrolig populær, er der tingen tvivl om! Da Kalundborg Biblioteker i august udgav Arrangementskataloget, hvor projekt Liv I Forsamlingshusene har et afsnit, blev Buerup Forsamlingshus samme dag kontaktet af ivrige billetkøbere. Via www.kalundborglif.dk kan man se flere arrangementer i forsamlingshusene, eller man kan hente et arrangementskatalog på et af Kalundborg Biblioteker.

Anders Agger, en populær tv-vært. Anders Agger behøver ikke den store præsentation. Han er kendt fra sin mangeårige optræden på tv, hvor han med stor indlevelsesevne og empati møder folk fra hele Danmark. For tiden er han aktuelt på DR1 med udsendelserne “Indefra med Anders Agger”.

Foredraget i Buerup Forsamlingshus har Anders Agger valgt at kalde for “Sømanden, Helmig og Heavy Agger”, og er et personligt medie-foredrag, hvor publikum må stille spørgsmål, når de opstår. Anders Agger vil fortælle, hvordan han helt lavpraktisk gør, når han producerer til DR1 og DR2. Han vil føre tilhørerne ind i kulissen til de seneste seer-succeser som Indefra og sommerprogrammerne med Anne Hjernøe. Anders Agger vil fortælle om tvivlen og de mange etiske overvejelser, når man går helt tæt på.

Ønsker man at booke foredragsbillet til tirsdag d. 27. november kl. 19.39, så kontakt Buerup forsamlingshus på mail dalskov@mail.dk eller sms: 3059 6114. Det koster 150,- kr. Der betales ved tilmelding via bankoverførsel: Danske bank 9570-11488064. Tildeling af billetter foregår efter ” først-til-mølle princippet”.

Detaljer

Dato:
27. november 2018
Tidspunkt:
18:00

Sted

Buerup Forsamlingshus
Buerupvej 24
Jyderup,
+ Google Map