Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag og fællesspisning med skuespiller Allan Olsen

januar 10 19:00

Allan Olsen har skrevet selvbiografien Et andet liv om livet som ædru alkoholiker og sine oplevelser ud i alkoholismen som ung. Allan Olsen fortæller både gribende og fantastisk morsomt om ungdommen, tiden som glarmesterlærling og sin tidlige debut i filmverdenen, hvor han med hovedroller i bl.a. “Mig og Charly” og “Johnny Larsen” pludselig blev kendt i hele landet.

Foredraget byder på stor ærlighed omkring det svære liv på vej til at blive voksen. Men samtidig er det også den gribende historie om et voksenliv, fyldt med stor livskvalitet.

Foredraget er velegnet til alle. Uanset om man er der for at høre historien eller arbejder med stoffet til hverdag, og uanset om man er ung eller gammel, så er foredraget lærerigt, underholdende og dybtfølt!

Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, selvom han nu har været ædru i mere end 25 år. I dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.

Man kan vælge at deltage allerede fra kl. 17.30, hvor der er arrangeret fællesspisning, eller først fra kl. 19.00, hvor selve foredraget begynder.

Det koster 175 kr. for foredraget alene og 225 kr. for både foredrag og spisning.

Billetter købes via forsamlingshusets hjemmeside.

Detaljer

Dato:
januar 10
Tidspunkt:
19:00

Sted

Fuglede Forsamlingshus
Søvang 6, Store Fuglede
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Maps