Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag og fællesspisning i Ubby

april 18 18:00

Hør den kendte håndboldspiller fortæller om ti måneders livtag med sin kræftsygdom, og efterfølgende genoptræning og det vellykkede comeback på håndboldbanen.

Det sker onsdag d. 18. april i Ubby Forsamlingshus når Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker åbner dørene kl. 18.00 til fællesspisning. Kl. 19.00 begynder foredraget.

I et livsbekræftende foredrag vil Daniel Svensson fortælle om de ti problemfyldte måneder, hvor han frem til foråret 2013 fightede en intens kamp med lymfekræften – en kamp han vandt, og som gjorde ham i stand til at genoptage sin topkarriere hos Skjern Håndbold. I 2016 fik Daniel fik igen konstateret lymfekræft, som han efter endt
behandlingsforløb overvandt for anden gang.

PR-foto

I løbet af foredraget sætter Daniels Svensson også fokus på det chok han fik, da diagnosen satte sportskarrieren og livet på pause, og på den nedtur der fulgte, på den svære tid under det uafklarede sygdoms- og behandlingsforløb, på håbet, tvivlen samt på øjeblikket, da han fik grønt lys til at begynde kampen tilbage. Foruden sit veloverståede sygdomsforløb fortæller Daniel Svensson også om sit lange liv i og omkring dansk tophåndbold. Daniel Svensson har for øvrigt udgivet en bog “Der er kun dage”, som udkom i december 2017. Foredraget tager til dels udgangspunkt i
denne bog.

Daniel Svensson er ikke kun kendt som en succesfuld håndboldspiller. I efteråret 2017 deltog han i TV2’s program “Vild med Dans”. Her kom Daniel Svensson for alvor i form, og han mener at han nok har tabt sig omkring 10 kg. og fik opbygget nogle ekstra muskler.

Ønsker man at deltage, sker tilmelding via kalundborgbib.dk eller ved personlig henvendelse på et af Kalundborg kommunes biblioteker. Det koster 235,- inkl. foredrag og fællesspisning. Menuen er sammensat af Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus og er kylling, m/agurkesalat, kartofler og sovs. Ønskes kun foredrag er prisen 175,- kr. Der er rabat at hente hvis man er medlem af Biblioteksklubben eller Hvidebæk Lokalråd.

Se mere om dette på www.kalundborgbib.dk , hvor også billetter kan købes. Ønskes hjælp til billetkøb, kan man også møde personligt op på Høng, Gørlev, Kalundborg eller Ubby bibliotek i den bemandende åbningstid eller man kan kontakte Hvidebæk Lokalråd.

Detaljer

Dato:
april 18
Tidspunkt:
18:00

Sted

Ubby Kultur- og Forsamlingshus
Hovedgaden 19
Ubby, 4490 Danmark
+ Google Map