Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag og fællesspisning

januar 30 18:00

Foredrag og fællesspisning i Ubby Forsamlingshus: Ta’ med Ruth i krig

Mød de danske soldaters reservemor, der i en årrække har været leder på KFUM’s soldaterhjem i Irak, Afghanistan og Libanon.

Ubby Bibliotek og Hvidebæk Lokalråd inviterer til en spændende aften, hvor man kan få mulighed for at møde lederen af KFUM’s Soldaterhjem Ruth Brik Christensen. Arrangementet finder sted i Ubby Forsamlingshus tirsdag d. 30. januar, hvor aftenen begynder med fællesspisning kl. 18.00, og kl. 19.00 begynder foredraget

Som leder af KFUM’s Soldaterhjem har Ruth Brik Christensen både været med de danske soldater i Irak, Afghanistan og Libanon. Foredraget omhandler oplevelser med soldaterne og krigen set fra KFUM’s Soldaterhjem. Ruth holder et inspirerende, medlevende og engageret foredrag om det at være den forstående og lyttende ”mor” for danske soldater i udlandet. Foredraget ledsages af billeder, der illustrerer Ruths oplevelser på en levende måde.

Ruth blev i 2010 kåret til ”Årets helt” af Jyllands-Posten og hendes bog ”Ruth i krig” er solgt i flere oplag.

Billetter købes via www.kalundborgbib.dk og koster 140,- kr. for foredrag og spisning. Ønskes kun foredrag er prisen 80,- kr. Som vanligt er der rabatter til medlemmer af Biblioteksklubben, som man gratis kan melde sig ind.

Menuen til fællesspisningen er BBQ marineret nakkefilet med urtebagte kartofler, sovs og grøntsager.

 

Detaljer

Dato:
januar 30
Tidspunkt:
18:00

Sted

Ubby Kultur- og Forsamlingshus
Hovedgaden 19
Ubby, 4490 Danmark
+ Google Map