Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Michael Meyerheim

22. november 2018 19:00 - 21:00

Kalundborg bibliotek indbyder i samarbejde med Svebølle Biblioteksgruppe til et spændende foredrag med tv-vært Michael Meyerheim.

Foredraget finder sted på Svebølle Kvik bibliotek, Aktivitetscenteret, Centervej 13, Svebølle torsdag d. 22/11 2018 kl. 19.00 til 21.00.

I dette foredrag vil Michael Meyerheim fortælle om livet som tv-vært, om sin tilgang til tilværelsen. Herunder det at gøre sit bedste, men uden at bekymre sig. Michael Meyerheim giver et sjældent indblik i tilværelsen som tv-vært, med fokus på det sjove i tilværelsen tilsat en god del eksempler fra arbejdet med Spørg Charlie, tiden sammen med Cecilie Frøkjær og møderne med Victor Borge.

Pressefoto

Kom tæt på Michael Meyerheim
I dette foredrag tages der udgangspunkt i Michael Meyerheims arbejde inden for fjernsynet og den medfølgende karriere. Der berettes ligeledes om de mange personligheder som Michael Meyerheim har mødt og interviewet igennem sin karriere.

Udover de forskellige anekdoter om sin karriere, fortæller Michael Meyerheim om sin egen person. Han beretter f.eks. om en dramatisk familiehistorie, om usikkerhed på sig selv og hvilken betydning dette har haft for ham.

Lidt godt til ganen
Der vil blive serveret kaffe og te i pausen. Ligeledes vil der være mulighed for at købe lidt at drikke.

Priser og billetter
Billetter kan købes på: www.kalundborgbib.dk/arrangementer. Prisen er 115 kr. pr. person. Hvis man er medlem af biblioteksklubben kan billetten købes til 95 kr. pr person. Det er muligt at blive medlem af biblioteksklubben på: www.kalundborgbib.dk/klub. Medlemskab af biblioteksskubben er gratis.

Detaljer

Dato:
22. november 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Svebølle Kvik Bibliotek
Centervej 13
Svebølle, 4470
+ Google Map