Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag – Lotus Turèll

13. november 2018 19:00 - 21:00

Tirsdag d. 13. november gæster Lotus Turèll og organisationen TUBA Kalundborg Biblioteksklub. Lotus Turèll fortæller ærligt om sin opvækst som datter af den folkekære forfatter Dan Turèll. En opvækst som var præget af misbrug og utryghed. Lotus Turèll og organisationen TUBA giver gode råd til, hvad man kan gøre for at hjælpe børn i familier med afhængighedsproblemer.

Foredraget foregår i Kalundborg Hallerne, lokale 4 kl. 19.00 – 21.00.

Lotus Turell, pressefoto
Lotus Turèll udgav i 2017 bogen “Hemmeligheder for pige”, en selvbiografisk fortælling om hendes barndom og opvækst som datter af den folkekære forfatter Dan Turèll. For selvom Lotus’ forældre, Chili og Dan, var både kærlige, dannede og frisindede, havde hendes far et alkoholmisbrug, der blandt andet førte til en opvækst med utryghed og alt for meget ansvar i en alt for ung alder. Lotus Turèll åbnede først op omkring hendes opvækst i en alder af 23 år og siden da, har hun gjort det til sit fineste projekt at oplyse andre om sandheden ved at vokse op som barn af en misbruger.

“Ingen skal vokse op med fulde forældre. Og gør man, skal man kunne få hjælp!” Sådan lyder TUBA’S vision. TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge, som er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere. TUBA er en selvstændig organisation under Blå Kors i Danmark. TUBA tilbyder gratis hjælp til unge mellem 14 og 35 år, som er vokset op i familier med misbrug. Regionsleder for Sjælland Marc Krabbe-Sørensen vil denne aften være tilstede og fortælle om TUBA´S arbejde, svare på spørgsmål og stå klar med gode råd, hvis nogen har brug for mere viden.

Foredraget foregår tirsdag d. 13. november kl. 19.00 – 21.00 i lokale 4 i Kalundborg Hallerne, Torvet indgang D.
Billetter købes via www.kalundborgbib.dk og koster kr. 95,-. For medlemmer af Biblioteksklubben koster billetten kr. 75,-. Ønskes hjælp til billetkøb, står personalet på alle kommunens biblioteker til rådighed.

Detaljer

Dato:
13. november 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Allé 11
Kalundborg, 4400
+ Google Map