Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Folkekøkken om SYMB

11. december 2018 17:00 - 20:00

Inden længe fylder SYMB 3 år. I den tid er SYMB vokset. Flere og flere frivillige har koblet sig på. Og, der er udviklet flere og flere aktiviteter og tiltag. SYMB har en partnerskabsaftale med kommunen, og snart skal SYMB være en del af et større forskningsprojekt. Men hvad er SYMB egentlig? Og hvad vil vi med SYMB fremover?

Til SYMBs Folkekøkken i december skal vi snakke om SYMB. Her vil der være både oplæg, dialoger og diskussioner om, hvad SYMB er og ikke mindst, hvad vi sammen kan og vil med SYMB.
SYMB er jo en borgerdrevet forening, der driver en socialøkonomisk virksomhed. Det betyder, at der er en stærk demokratisk kultur, og alle på sin vis kan være med til at præge og sætte ting i gang indenfor SYMB-rammen.

Så den 11. december vil du få mulighed for både at høre mere om, hvad SYMB er, hvad der sker i SYMB, og hvor SYMB er i sin udvikling, men du kan også komme med dine idéer og bidrage til, hvordan SYMB kan forme sig fremover.

Foto: SYMB
Café Solsikken disker for sidste gang i år igen op med deres genkendelige madkunst.
Menuen står på: Laks med ærter & creme fraichesauce, glaserede gulerødder, kartofler og hjertesalat med blomkål & edamamebønner. Vegetarerne skal nyde en quinoa-paté med hytteost.
Tilmeldingsfrist: senest torsdag 6. december

Vi regner med, at en stor del af SYMBs bestyrelse og andre frivillige vil være med den 11. december, så der vil også være rig mulighed for at møde nogle af dem, der allerede er engageret i SYMB.

Billetter bestilles bl.a. på hjemmesiden www.symb.dk eller på SYMBs Facebook-opslag.

SYMB’s Folkekøkken handler om at spise sammen og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
11. december 2018
Tidspunkt:
17:00 - 20:00

Sted

Cafe Solsikken
Skibbrogade 52
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier