Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Flying Superkids i Kalundborg

22. oktober 2017 14:00 - 16:00

Er I klar til hæsblæsende akrobatik, højtflyvende spring og smittende livsglæde? Flying Superkids vender tilbage til Kalundborg med et brag af en show!

Du og din familie kan opleve et hæsblæsende mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og fantastiske spring. De to timers optræden indeholder alt fra fantastiske hulahop- og sjippenumre til utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge i alderen 7-20 år.

Hen over vinteren har superbørnene udviklet og trænet på en hel masse splinternye numre til forestillingen. Samtidig har de genindøvet nogle af publikumsfavoritterne fra tidligere år, så selv de mest trofaste publikummer ikke kommer til at opleve to Flying Superkids show, der er ens. Superbørnene elsker at optræde, og det kan virkelig ses på dem, når de står på scenen. Deres livsglæde er smittende, og kombineret med deres imponerende kunnen får publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.

Flying Superkids medbringer et væld af showteknik og et kæmpe lysshow og omdanner hallen til den optimale ”showarena” for forestillingen.
Sidst superbørnene besøgte Kalundborg, i 2015, var der stor efterspørgsel, og alle billetter blev udsolgt i forsalg. Du kan sikre dine billetter nu på: flyingsuperkids.com

Du kan få et smugkig på showet her: Flying Superkids Show Trailer 2017

Foto: Flying Superkids

Detaljer

Dato:
22. oktober 2017
Tidspunkt:
14:00 - 16:00

Sted

Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Allé 11
Kalundborg, 4400
+ Google Map