Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Findes der onde mennesker?

januar 8 18:00 - 21:00

Med udgangspunkt i sine to bøger fortæller Rejseholdets tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen om sin karriere og uddyber motiverne bag forbrydelserne. Samtidig kommer han ind på ondskab og fascinationen af det onde. En fascination, der formentlig er en af årsagerne til, at krimigenren i form af bøger, film og tv-serier er så populær. Vi er vilde med drab og opklaringen af dem! Bent Isager-Nielsen sætter også et fundamentalt spørgsmål til debat: Findes der onde mennesker? Eller blot onde handlinger? Eller kommer det onde fra den mest uventede kant?

Arrangementet foregår tirsdag den 8. januar i Ubby Forsamlingshus. Aftenen begynder med fællesspisning kl. 18.00, hvor Hvidebæk Lokalråd og Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus har sammensat menuen: gammeldags oksesteg m. glaserede løg og bønner. Kl. 19.00 går Bent Isager-Nielsen på scenen med sit foredrag.

Arrangørerne af foredraget er Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Bibliotek, som siden 2015 har kørt parløb omkring udvikling af biblioteks- og kulturtilbud i Ubby, og i dag er Ubby Bibliotek en af de mest aktive biblioteksafdelinger i Kalundborg kommune.

Foredrag:
Normalpris: 100 kr.
For medlemmer af Biblioteksklubben eller Hvidebæk Lokalråd: 80 kr.

Foredrag og fællesspisning:
Normalpris: 160 kr.
For medlemmer af Biblioteksklubben eller Hvidebæk Lokalråd: 140 kr.

Læs mere om Biblioteksklubben og meld dig gratis ind her.

Detaljer

Dato:
januar 8
Tidspunkt:
18:00 - 21:00

Sted

Ubby Forsamlingshus
Hovedgaden 19
Jerslev Sjælland, 4490 Danmark
+ Google Maps