Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Filmaften på Kalundborg Bibliotek

25. oktober 2018 19:00 - 21:30

Bliv klogere på Kalundborg bys historie via gamle film.

Jan Hyldal har samlet og redigeret en række gamle Kalundborg-film, som nu lægger i en digital udgave, og som nu kan nydes på Kalundborg Bibliotek, Klostertorvet 2 i Kalundborg.

Der er tale om film helt tilbage fra 1911, og frem til 2006. Der vil være klip fra Kalundborg by, Møllebakken, Kordilgade, havnen og stationen og meget mere.

Endvidere giver filmene et særligt indblik i Kalundborg bys historie og viser butikkerne med de daværende facader og stationens indvielse i 1960’erne.

Undervejs vil være en pause med kaffe/the og noget sødt til tanden.

Jan Hyldal, pressefoto
Er man interesseret i at nyde de gamle Kalundborg Film, kan man vælge mellem to datoer. Enten torsdag den 25. oktober eller onsdag d. 31. oktober. Begge dage klokken 19.00-21.30.

Der kan bookes billetter til 15,- kr. på www.kalundborgbib.dk, men det kræver medlemskab af Biblioteksklubben.

Medlemsskabet er gratis, og tilmelding foregår enten via biblioteks hjemmeside eller ved personlig fremmøde på et af Kalundborg Biblioteker.

Jan Hyldal er ivrig amatørfotograf og har været det siden 1959. Han er medlem af Iris Kunstnerforening og Svinninge Fotoklub, og tillige aktiv i Kalundborg Bibliotekskub. Den helt store interesse er historie, som han synes er
spændende at fortælle om på billeder og film. Kalundborg Biblioteker er utrolig glade for samarbejde med Jan, som også har bidraget til udvikling af bl.a. busture i Biblioteksklubben.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
25. oktober 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted

Kalundborg Bibliotek
Klostertorvet 2
Kalundborg, 4400
+ Google Maps
Del på sociale medier