Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fangerne på biblioteket

18. oktober 2018 13:00 - 16:00

Glæd dig! Ubby bibliotek og Hvidebæk Lokalråd inviterer d. 18. oktober 2018 kl. 13.00-16.00 til en spændende omgang fangerne på biblioteket.

Fangerne på biblioteket er en lokal udgave af det kendte tv-show fra 90’erne, hvor forskellige hold blev stillet over for sjove og udfordrende opgaver.

Dette spændende arrangement finder sted på: Ubby Bibliotek og Forsamlingshus, Hovedgaden 19, 4490 Jerslev. d. 18. oktober 2018 med mødetid kl. 13.00.

Alle børn fra 8 år og op inviteres hermed til at prøve kræfter med Fangerne på biblioteket, hvor der vil være forskellige spændende opgaver. Fangerne på biblioteket byder på opgaver hvor man f.eks. kommer ud for at skulle:
• Stikke næsen frem og lugte.
• Stikke fingerende ind i en kasse og føle.
• Lade dine fødder fortælle, hvad du træder på.
• Stikke tungen frem og smage.
• Finde koden i de mørke rum.
• Løse gåder og tænke i mønstre.
• Og meget mere!

Pressefoto fra biblioteket

Desværre må voksne ikke deltage, men kan imens nyde en forfriskning i cafeen. Fangerne på biblioteket er arrangeret i samarbejde mellem Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd.

Gennem de seneste år har Kalundborg biblioteker med stor succes arbejdet sammen med Hvidebæk Lokalråd om at udvikle Ubby bibliotek og forsamlingshus til et spændende mødested med tilbud for borgerne.

En af de store drivkræfter bag samarbejdet er Niels Brødsgaard, som aktivt har deltaget i planlægning af et stort udvalg af de afholdte arrangementer, herunder Kæledyrsdage, højtlæsningskorps for børn, foredrag og fællesspisninger, sommerferieåben på biblioteket og meget mere.

Niels Brødsgaard har sammen med en stor gruppe frivillige stået for planlægningen og afvikling af Fangerne på biblioteket.

Program for Fangerne på biblioteket:
Alle møder ind kl. 13.00 og bliver tildelt hold. Dagen slutter kl. 16.00, hvor man bliver løsladt igen som fange. Og så er der et diplom til alle. Undervejs er der forplejning til børnene og en cafe til de voksne der venter.

Priser og billetter:
Det koster 20 kr. pr. barn at deltage i Fangerne på biblioteket. Voksne kan ikke deltage, men er mere end velkommen til at nyde lidt forfriskninger i cafeområdet. Billetter kan købes på: www.kalundborgbib.dk/arrangementer.

Detaljer

Dato:
18. oktober 2018
Tidspunkt:
13:00 - 16:00

Sted

Ubby Bibliotek
Hovedgaden 19
4490 Jerslev,
+ Google Map