Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eurovision-finalen vises på storskærmen i Havneparken

maj 18 21:00

Kalundborg Kommune viser Eurovision på storskærm for første gang i Havneparken, og I er alle inviteret! Kom og hep på jeres favoritdeltagere, og vær med til at fejre rummelighed, forskellighed og fællesskab, som Eurovision står for. ’Dare To Dream’ er i år konkurrencens slogan, og den er de i Havneparken helt med på! Showet starter kl. 21.00.

Danmarks vinderchancer
Eurovision Song Contest 2019 er den 64. udgave af konkurrencen og afholdes i Israel. Vi krydser fingre for at danske Leonora sender Danmark videre fra semifinalen og er repræsenteret i finalen – eksperter mener der er gode chancer!

42 lande deltager i år, og der går 10 lande videre fra hver semifinale. Obligatoriske deltagere i finalen er værtslandet Israel og ’de fem store Grand Prix nationer’: Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien, hvilket giver 26 lande i finalen.

Eurovision førfest
I rummeligheden, forskelligheden og fællesskabets ånd, sætter LUV gang i Grand Prix festen allerede kl. 17.00 og indtil showets start kl. 21.00. Kom til førfest i Multihuset og lav regnbuepompons (og andre farver). Der serveres nonalkoholiske regnbuedrinks.

LGBT+ Ungegruppe, Vestsjælland (LUV)
LUV er for unge i aldersgruppen 15-25 år. De holder til i Multihuset hver tirsdag kl. 17-21. Tirsdagstræf er alkoholfrie, og LUV hygger sig med brætspil, billard, bordfodbold, musik, fællesspisning og kreative aktiviteter.

De byder mangfoldigheden velkommen og bestræber sig på at være en tryg platform, hvor unge kan mødes, hygge sig og snakke sammen – og hvor det er okay, at være lige den man er. (LGBT er et akronym af engelsk Lesbian, Gay, Bisexual og Transgender).

Detaljer

Dato:
maj 18
Tidspunkt:
21:00

Sted

Havneparken
Vestre Havneplads 5
Kalundborg, 4400
+ Google Maps