Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En perlerække af hits

17. november 12:00

Oplev en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner, når der bydes op til frokost og efterfølgende musikunderholdning ved den populære sangerinde Lotte Riisholdt. Det sker søndag den 17. november kl. 12.00 i Kirke Helsinge forsamlingshus, der ligger lige uden for Gørlev. Klokken 14.00 går Lotte Riisholdt på scenen og underholder.

Som en hyldest til Dansktoppen har Lotte Riisholt sammensat showet ”Kom med til fest”, som rundt om i landet samler et stort publikum. Publikum kan nynne, synge eller måske tage en dans til den perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner såsom Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Gitte Hænning, John Mogensen, Grethe Ingmann, Johnny Reimar – og selvfølgelig Lotte Riisholt selv!

Lotte Riisholt er bestemt ikke noget ubeskrevet blad på den danske musikscene. Første gang hun gjorde sig bemærket var i 1976, hvor hun deltog i Ekstrabladets Pladechance og på stedet blev tilbudt en pladekontrakt hos pladeselskabet EMI. Lotte Riisholt er i dag en professionel sangerinde, der blandt andet er kendt fra radio og TV-shows, oftest på lokalradiostationer og TV Charlie, men også Tv-shows i Tyskland har hun på CV’et.

Gennem årene er det blevet til masser af Dansktop-hits, og som et bevis på Holbæk sangerindens store kvaliteter, fulgte nomineringen som ”Årets Kvindelige Dansktop solist” ved ”Dansktop Prisen 2016” i Jyske Bank Boxen. Der er altid god stemning og fest, når Lotte Riisholt er på scenen. Alt bliver fremført med smil, charme og højt humør. Både som solist og med diverse professionelle musikere.

Siden Lotte Riisholt udgav første soloalbum, er hendes popularitet vokset enormt og i dag er hun en meget efterspurgt sangerinde rundt i landet, ikke mindst i Kalundborg kommune, hvor hun har optrådt op til flere gange.

Prisen for at deltage er 200,- kr. og er inkluderet spisning og musikunderholdning. Baren er åben undervejs. Billetter købes direkte via Kirke Helsinge Forsamlingshus på tlf.: 53 84 12 01 eller elektronisk via www.kalundborglif.dk

Værter er bestyrelsen i Kirke Helsinge Forsamlingshus og menuen leveres af Allemanns Catering, som hører til i forsamlingshuset.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
17. november
Tidspunkt:
12:00

Sted

Kirke Helsinge Forsamlingshus
Helsingevej 78, Kr. Helsinge
Gørlev, 4281 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier