Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den Skrigende Skinke

februar 16 18:00

Kirke Helsinge forsamlingshus inviterer til spisning og koncert med alle de gode kendte sange fra BAMSE.

Fredag d. 16. februar inviterer projekt Liv I Forsamlingshusene og Kirke Helsinge Forsamlingshus til hygge og spisning. Aftenen begynder med fællesspisning kl. 18.00, hvor der serveres en Allemands Gryde med grisemørbrad, pølser, bacon og hertil kartoffelmos og årstidernes garniture. Kl. 19.00 går “Skinken” alias Bamse på scenen.

PR-foto

I 2018 kunne Bamses Venner have fejret 45 års jubilæum, da bandet blev dannet i 1973. Fem år senere fødtes en dreng i Jylland, for hvem Bamse fik en stor betydning. Drengen hedder René Jakobsen og da han som teenager begyndte at spille musik, var Bamse en af grundpillerne i repertoiret. René fik stor succes som musiker, og rejste i mange år med store bands i Danmark og udland. Endvidere har Rene været backing for mange kendte danske solister bl.a. Jacob Haugaard, Amin Jensen m.fl., og fik med tiden tilnavnet ”den Skrigende Skinke”. Ofte er Renés stemme blevet sammenlignet med Flemming ”Bamse” Jørgensen og mange opfordringer går på de kendte melodier, når René er på scenen. Han har sin faste guitarist og saxofonist Kenny med som support.

Der er allerede godt gang i billetsalget, så man skal skynde sig at tilmelde sig, hvis man ikke vil gå glip af et genhør af alle de kendte Bamsesange. Billetter til 220 kr. for spisning og musik bestilles hos Heino Andersen tlf.: 25447451. Under showet vil baren være åben med salg af øl, vin, vand og diverse andre drikkevarer.

Detaljer

Dato:
februar 16
Tidspunkt:
18:00

Sted

Kirke Helsinge Forsamlingshus
Helsingevej 78, Kr. Helsinge
Gørlev, 4281 Danmark
+ Google Map