Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dan Andersen og Daniel Lill

10. oktober

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle, op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med.

Dan Andersen har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om inden for dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up. Senest har Dan Andersen turneret hele landet rundt med sit nyeste oneman show “På Vippen”.

Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale.

Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes. Daniel var i 2014 nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla. Senest har Daniel Lill været aktuel med sit oneman show “Glad i låget”, der spillede for fulde huse i 2018.

Så ønsker du at få et godt grin? Køb billet her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
10. oktober

Sted

Postgaarden Kalundborg Event og Musikhus
Kordilgade 6b
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier