Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bliv bioanalytiker

marts 1 17:00 - 19:00

Ved ABSALONs ”åbent hus”-arrangementer i hele Region Sjælland vil der fra den 24. februar være mulighed for at stifte bekendtskab med regionens 11 professionsuddannelser – herunder også en af årets store nyheder: Bioanalytiker i Kalundborg.

Foto: Absalon

Mulighederne for at tage en videregående uddannelse i provinsbyerne i Region Sjælland vokser i disse år. Det kommer de studiesøgende til at mærke i dagene fra den 24. februar til 1. marts, hvor der vil være åbent hus i de store campusbyer Roskilde, Slagelse, Sorø, Næstved, Vordingborg og Nykøbing Falster. Desuden inviteres indenfor i de små campusbyer Kalundborg og Holbæk, der til sommer modtager to hold studerende på nye uddannelser.

Kalundborg blev sidste år hjemsted for Region Sjællands første ingeniøruddannelse – og fra sommeren 2018 vil byen også kunne tilbyde en uddannelse som bioanalytiker. Bioanalytikeruddannelsen i Kalundborg etableres med 30 studerende på Campus Kalundborg, hvor der etableres et tæt studiemiljø sammen med Absalons nuværende studerende på uddannelsen ”Diplomingeniør i bioteknologi”.

På Campus Kalundborg kan du 1. marts høre oplæg for uddannelserne:

Diplomingeniør i Bioteknologi

Bioanalytiker (ny fra 2018)

Detaljer

Dato:
marts 1
Tidspunkt:
17:00 - 19:00

Sted

Absalon
J Hagemann Petersens Allé 4
Kalundborg, 4400
+ Google Map
Telefon:
72 48 20 00
Hjemmeside:
https://phabsalon.dk/uddannelsessteder/campus-kalundborg/