Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

BEVÆG – en Sundheds- og idrætsfestival

september 1

Den 1. september 2018 arrangerer Kalundborg kommune i samarbejde med foreninger, frivillige og øvrige aktører “BEVÆG – en Sundheds- og idrætsfestival”.

BEVÆG er en sammenlægning af en idrætsfestival og en sundhedsmesse. I stedet for at lave to mindre festivaler, laves der med BEVÆG et stort arrangement, hvor alle aktiviteter og tilbud bliver samlet. I 2016 blev den første fælles festival afholdt med succes, hvor mere end 70 aktører deltog og var med til at skabe liv og aktivitet i Kalundborg by.

BEVÆG vil i 2018 foregå udendørs omkring Kordilgade, Skibbrogade og Havneparken i Kalundborg. Her kan alle komme og opleve de mange foreningers aktiviteter og tilbud på nært hold.

Festivallen er et samarbejde mellem Ældre- og Sundhedsudvalget og Kultur- og Fritidsudvalget. Til festivalen er der udover sundhed og idræt også fokus på fællesskab og samvær, og det at mødes med andre. Tanken er, at borgere i Kalundborg Kommune får mulighed for at få indblik i de mange tilbud og muligheder, der er for at leve et sundt og aktivt liv.

 

Foto: Michael Reinhardt

Detaljer

Dato:
september 1