Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bagning hitter – Imerco inviterer til bagedage

19. august - 25. august

En bagebølge har ramt os, og i Kalundborg bliver bageudstyret revet ned fra hylderne. Det oplever de hos byens Imerco, der derfor fejrer de bageglade borgere fra den 19. august og en uge frem med gode tips og præmier på højkant.

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco i Kalundborg, der i år har solgt 12 procent mere bageudstyr i forhold til samme tid sidste år.

For at imødekomme de bageglade borgere sætter Imerco i Kalundborg særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34. Her kan både nørder og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye bagekollektion, by Ditte Julie, som er udviklet og designet af Den Store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco.

– Nogle ganger er en kage bare en kage, men vi ser flere og flere, der lige giver deres kager et ekstra pift, både når det gælder smag og æstetik, siger Camilla Videcrantz, der er butikschef i Imerco i Kalundborg.

Vind bageudstyr for 7000 kroner
Udover bagedagene fejrer Imerco i Kalundborg også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres.

Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco i Kalundborg.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
19. august
Slut:
25. august

Sted

Imerco
Kordilgade 12
Kalundborg, 4400 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier