Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anders Matthesen – ANDEN bringer ud

30. marts 19:00 - 20:30

Efter et veloverstået kæmpe-jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand-up på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand – Anden og en mikrofon – uden dikkedarer.

De sidste ni år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen og køre fra by til by med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det fra hans side. Anders Matthesen siger: “De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig – der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt – både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig.”

Modsat de tidligere onemanshows vil disse fremtidige standup-aftener med Anden formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil og have karakter af at ‘møde folk, hvor de er’. Så der bliver god grund til at fange ham en eller flere gange undervejs på turneen.

Billetter kan købes her (pris 435 kr.).

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
30. marts
Tidspunkt:
19:00 - 20:30

Sted

Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Allé 11
Kalundborg, 4400
+ Google Maps
Del på sociale medier