Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Anders Kofoed: Meningen med livet

21. november 18:00

Hvad er meningen med Livet? Få en guidet tur gennem milliarder års udvikling, når Biolog Anders Kofoed inviterer på en evolutionær tour de force – fra slimklat til sofadyr.

Den kendte biolog Anders Kofoed, kendt fra Go’morgen TV, radio og en række bøger, er inviteret til Jorløse Forsamlingshus torsdag den 21. november, hvor bestyrelsen i forsamlingshuset åbner dørene kl. 18.00 til fællesspisning med menuen gammeldags oksesteg. kl. 19.30 tager Anders Kofoed over, og går på scenen og afholder sit underholdende foredrag med titlen: ” Meningen med livet” .

I dette foredrag kan du blandt andet høre om, da den første forfader fik sin anus – en opfindelse, der ændrede verden. Få også sandheden om, da en fortidig kvinde begyndte at svede mælk og mange andre akavede øjeblikke i din slægtshistorie. Anders Kofoed er kendt som TV2’s biolog på ”Go’ Morgen Danmark”. Kun få mennesker formår at beskrive dyret i mennesket og mennesket i dyret så levende og underholdende som Anders Kofoed, hvilket også lægger stilen for ham som foredragsholder. Skeletterne kommer til at vælte ud af skabet – selv på de forfædre, der ikke havde et skelet. Få en guidet tur gennem 3,8 milliarder års udvikling, når Anders tager dig med på en evolutionær tour de force – fra slimklat til sofadyr.

Prisen for hele herligheden er 225 kr. inkl. underholdning og fællesspisning, kaffe og kage. Øl, vand og vin sælges til rimelige priser. Tilmelding på forhånd er nødvendigt, og sker via elektroniske billetter via www.kalundborglif.dk eller direkte på tlf.: 53292002 hos Jorløse Forsamlingshus.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
21. november
Tidspunkt:
18:00

Sted

Jorløse Forsamlingshus
Kalundborg, 4400 Danmark + Google Maps
Del på sociale medier