Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerafslutning i haverne

15. september 2018 10:00

Der har været god søgning til de skyggefulde og svale siddepladser i Birkegårdens Haver i sommer. Antal af sommerdage har været så mange, at vi til sidst helt holdt op med at tælle. Sådan siger Merry Sørensen fra Birkegården Haver, der nu på lørdag den 15. september lukker haverne ned for at holde en pause indtil dørene igen åbnes til en forrygende halloween den 13. oktober.

Havevandring, frokostbuffet og banko
Sædvanen tro bliver sommersæsonen afsluttet med manér hos Merry og Finn Sørensen på Birkegården. Lørdag den 15. inviteres der kl. 11 til havevandring med Merry, der forsikrer, at der fortsat er rigtig meget at se i haverne.

Derefter diskes der op med frokostbuffet i Caféen kl. 12, hvorefter der om eftermiddagen kl. 14 – og som noget nyt – kan spilles banko med fine præmier fra Birkegårdens leverandører.

Husk tilmelding til frokost på cafe@birkegaarden.dk senest den 13. september.

Gør en god handel i butikken, der skal være klar med nye varer til halloween
Inden dørene igen åbnes for en festlig halloween, skal butikken gerne tømmes – på hylderne skal der gøres plads til nye varer, derfor er der gode tilbud at hente lige nu, fortæller Merry, der også er i gang med indkøb til jul, som fejres i lidt mindre omfang end tidligere, men fortsat med tusindvis af julelys i den dansk-engelske have. Hvor træerne heldigvis ikke er så høje, indskyder Finn med et skævt smil.

Men allerførst fejres afslutningen på en flot dansk sommer, og de glæder sig til at se rigtig mange gæster til en hyggelig lørdag. De åbner kl. 10.

Foto: Birkegårdens Haver

Detaljer

Dato:
15. september 2018
Tidspunkt:
10:00

Sted

Birkegårdens Haver
Tågerupvej 4, Tågerup
Ruds Vedby, 4291
+ Google Map
Hjemmeside:
https://birkegaardens-haver.dk/