bilTissø Plade- og Autoværksted
v/ Søren Hooge Sørensen
Søvejen 31
4490 Jerslev Sjælland
Telefon: 59 52 95 04
E-mail: [email protected]

Godt kørende fra Tissø
Det maleriske bakkelandskab der omgiver Tissø er mest kendt for en række landsby- og gårdbebyggelser, småskove og herregårde, som skriver deres historie tilbage til middelalderen. Sæbygård var i slutningen af 1100-tallet ejet af Esbern Snare og rundt om den dybe Tissø finder man endvidere Herregårdskirken ved Sæbygård og landsbykirkerne i Store Fuglede, Lille Fuglede, Jorløse, Hallenslev og Bakkendrup.

Det er nord for Tissø, på Søvejen, at vi finder Tissø Plade- og Autoværksted, hvor folk kommer fra hele Kalundborg for at få serviceret deres køretøjer. Som kunde er du garanteret god service med fokus på kvalitet, da der bag al arbejde, som firmaet foretager på dit køretøj, er et stort erfaringsgrundlag. Autoværkstedets opgaver spænder vidt, fra generel vedligeholdelse til reparationer samt genopretning efter skader. Tissø Plade- og Autoværksted er veludstyret med diverse redskaber, som giver værkstedet kapacitet til at kunne yde service og reparationer på netop din bil uanset mærke.

Anbefalelsesværdigt pladearbejde
Er skaden sket, er der ofte et stort behov for at få køretøjet hurtigt og sikkert tilbage på vejen, således at din hverdag ikke bliver sat alt for længe på pause. Skader og generelle reparationer kan Tissø Plade- og Autoværksted udbedre korrekt, således at du ikke oplever yderligere komplikationer senere hen.

Indenfor pladearbejde har Tissø Plade- og Autoværksted stor erfaring, hvilket sikrer dig et specialiseret pladearbejde på dit køretøj. Ydelserne, som tilbydes i forbindelse med pladearbejde, spænder vidt helt fra reparationer i småtingsafdelingen såsom ridser i lakken og små buler til opretning ved større skader.

bil2Der anvendes reservedele i god kvalitet, og når det gælder rust kan værkstedet udføre al arbejdet uanset hvor hårdt angrebet din bil er. Har dit køretøj rust i undervognen eller trænger den bare til en gennemgang før syn, så kan du få hjælp af de erfarne medarbejdere på værkstedet.

Hurtigt køreklar
Tissø Plade- og Autoværksted står altid klar til at hjælpe dig med dit køretøj i forbindelse med service, vedligeholdelse, skadesopretninger eller reparationer. De erfarne medarbejdere er også behjælpelige med råd og vejledning til pleje og vedligeholdelse af dit køretøj.

En mærkesag for firmaet er køresikkerheden, hvilket påvirker deres daglige arbejde. Tissø Plade- og Autoværksted vil gøre deres bedste for altid at opfylde alle krav, behov og ønsker, som du måtte have.

Har bilen brug for et eftersyn, eller kræve reparationer af skader eller slid, er du velkommen til at kontakte Tissø Plade- og Autoværksted for et uforpligtende tilbud.