superbrugsen sveboelle5SuperBrugsen Svebølle
Stationsvej 21
4470 Svebølle
Tlf: 59 29 30 31

SuperBrugsen Svebølle på Facebook

Din lokale købmand
SuperBrugsen er din lokale købmandsbutik i Svebølle. Her finder du alt, hvad du har brug for i en travl hverdag, og når du skal forkæle dig selv og dine kære med lidt ekstra. SuperBrugsen i Svebølle har et stort udvalg til både hverdag og højtider.

Ved juletid vil du i grøntafdelingen blive mødt af den søde duft af citrusfrugter. Her er altid fyldt op med frisk frugt og grøntsager – med dadler til den hjemmelavet konfekt og med rødkål og aspargeskartofler til den store julemiddag.

I vinhandelen er der vin til alle smagsløg, og med vinen inddelt efter, hvad den passer bedst til, kommer du hjem med den helt rigtige, hvad enten du har brug for en, der er ”god til fisk” eller ”god til and”.

superbrugsen sveboelle3Oplev forskellen
Der er forskel, siger SuperBrugsen, og kæden gør alt hvad den kan for at gøre dine indkøb til en god oplevelse og at du kommer hjem med en bedre smagsoplevelse. Smagen får særlig fokus med Smag Forskellen-mærket, og foretrækker du økologiske varer, kan du gå efter mærket Änglamark.

I Svebølle står din lokale slagter klar til at svare på alle dine spørgsmål til tilberedningen af den perfekte festmiddag. Hos SuperBrugsen er slagteren DMRI-certificeret, hvilket er din garanti for kød i højeste kvalitet og en viden om sundhed og bæredygtighed.

En kunde roser købmandsbutikken og de flinke medarbejdere i Svebølle: ”Et rigtig rart sted at handle. Man kan altid finde gode tilbud. Det er rigtig hyggeligt, når der bliver lavet specielle arrangementer. Rigtig godt med middagspakker og lign. tiltag. Personalet er altid venligt og hjælpsomt – det er bestemt også med til at vi handler stort set alle vores dagligvarer i Svebølle”.

superbrugsen sveboelleRøde bøffer på en fredag
Facebook-siden kan du tage med personalet på arbejde, se særlige tilbud og arrangementer m.m.

Vær med, når slagteren åbner for fredagsboksen, og fejr, at det endelig er blevet weekend. Hver fredag kan du tage hul på weekenden med tilbud på fredagsbøffer i SuperBrugsen. Fang et godt tilbud på fisk om onsdagen, weekendsteg fredag og lørdag og kylling hver søndag.

SuperBrugsen i Svebølle gør dig klar til weekendens festmad og til hverdagens madpakker.


sølvpartner