DSC_0119MENY Kalundborg 
Nørre Allé 133
Kalundborg
Tlf. 59 55 05 90

MENY Kalundborg på Facebook 

Åbningstider
Mandag-fredag: 8:00-20:00
Lørdag-søndag: 8:00-18:00
Lukket Grundlovsdag den 5. juni

Innovation og idérigdom
Købmand Peter Egebæk står tidligt op om morgenen. Siden han overtog forretningen på Nørre Alle i marts 2016 har han arbejdet morgen, middag og aften på at implementere tiltag, der øger kundernes glæde ved at handle der.

Peter er født og opvokset i Midtjylland og er oprindeligt uddannet isenkræmmer med stillinger hos bl.a. Salling og Stelton på CV’et. Men nu er adressen i Kalundborg, og her lykkedes det på forbløffende kort tid for Peter at demonstrere, at han har fingeren på pulsen. Det varede f.eks. ikke længe, før Rotary bød den aktive købmand velkommen, for Peter er en mand, der både har mange ideer, men også er i stand til at gennemføre dem.

jordbaerLokalt og økologisk
Med Peter Egebæk ved roret har MENY Kalundborg oplevet forandring og forbedring på nærmest alle områder – pris, kvalitet, design. F.eks. fik forretningen en ny bagermester, der bager udelukkende med økologiske produkter. Forretningen har også et stort udvalg af varer fra lokale fødevareproducenter, særligt om sommeren, hvor hylderne bugner af nye kartofler, jordbær, asparges og andre lækkerier.

Glad i låget
At det er en oplevelse at komme i forretningen, og at servicen er i top, vidner de mange positive kommentarer, som MENY Kalundborg får på de sociale medier:

“Det er intet mindre end en fornøjelse at handle ind hos jer – hver gang” – Kirsten
“En imponerende venlig og vidende service” – Anders
“Bliver glad i låget hver gang jeg handler der, for sikke et fantastisk personale” – Mette

…er blot et lille udpluk af de mange roser til købmanden på Facebooksiden.

meny grillMedarbejdere er MADarbejdere
MENY Kalundborg er en del af den succesrige kæde, der betegner sig selv som “hele Danmarks nye fødevaremarked. Vi sætter mad over alt og er især stolte af vores udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse og ost, frugt & grønt og vin.”

Kæden omfatter mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere, der alle kendetegnes ved en passion for mad. Af samme grund er sortimentet af fødevarer et af landets største. MENY sammenligner ugentligt sine priser med konkurrenterne for at kunne tilbyde sine varer til “fast lavpris”.

meny


premiumpartner