Kids-world
E-mail: info@kids-world.dk
Telefon: 32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Modetøj og ting til børneværelset
Kids-world forkæler stilfulde børn og unge med et stort udvalg af modetøj. De tilbyder alt fra sko til hatte, nederdele til skjorter samt overtøj og tilbehør.

Kids-world forkæler stilfulde børn og unge med et stort udvalg af modetøj.

”Vi vil give vores kunder den bedste shoppingoplevelse, hvor det mærkes, at de handler med mennesker. At vi har et godt forhold med vores kunder er alfa omega for os både som personer og som virksomhed,” skriver Kids-world på sin hjemmeside, og kunderne er enige, for på Kids-worlds sociale medier er der massevis af positive kommentarer…

”Super god service, hurtig levering og altid klar til at hjælpe. Helt klart en super side at købe til de små.” – Maria Christina

”Mega god service – ved de mindste problemer er der hjælp at hente, og så er der også rigtig hurtig levering. Tak for en god oplevelse” – Lea

”Fantastisk kundeservice, stort udvalg, hurtig levering og gode priser samt stort udvalg af tilbudsvarer. Gratis fragt uanset beløb og mulighed for betaling med børnepengene. Jeg handler næsten alt til mine børn hos Kids world. De glæder sig hver gang til at modtage pakken, da der altid ligger en lille ting i” – Chanett

Fra Esbjerg til Kalundborg
Kids-world har også en side på Instagram, hvor du kan følge med i nye varer på lageret og hente inspiration til skolestart, temafester, fødselsdagsgaver, kalendergaver osv.

Kids-world, der har eksisteret siden 2006, beskæftiger i dag over 75 medarbejdere. Hovedkvarteret ligger i Esbjerg, hvorfra Kids-world forsyner Kalundborgs børnefamilier med varer fra mange forskellige producenter. De har så mange mærker, at listen er alfabetisk opdelt, og det er tydeligt, at der ofte tilføjes nye mærker til udvalget. Der er mærker fra nyfødte til teenager – og til enhver pengepung. 

Brugernes favorit
I 2018 modtog Kids-world den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris på Sjælland.

E-handelsprisen er blevet uddelt siden 2000. Kategorierne består af faste gengangere som bedste B2C virksomhed og bedste nye e-handelsvirksomhed, men fornyes også med nye kategorier, der følger tendenserne i e-handelsverdenen. Kids-world fik prisen for forretningens fokus på den gode kundeservice.

I 2018 modtog Kids-world den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris på Sjælland.

sølvpartner