Frøken Larsen
Strandhaven 50
4400 Kalundborg
21493654
kontakt@frklarsen.dk

Følg Frøken Larsen på Facebook og Instagram

Fine ting af tekstiler
Hæklede skønheder til garderoben, flettede kurve i pil, yndige puder til sengen og sofaen. Hos Frøken Larsen i Kalundborg finder du hjemmelavede og derfor unikke lækkerier af kvalitetstekstiler.

Indehaver Lene Houg er en gæv kvinde, der har boet helt sit liv – med undtagelse af fem år i hovedstaden – i Kalundborg. Frøken Larsen – som også omfatter Lenes datter – har derfor også mange stamkunder i Kalundborg, som henter varerne lokalt, men webshoppen leverer til kunder i hele landet. Her finder de et bredt udvalgt af produkter opdelt på kategorier som tasker, interiør, kurveflet og hårpynt.

På Frøken Larsens sociale medier kan du hente inspiration til sæsonens musthaves. Når det er strandvejr, syr de fine og praktiske strandtasker, som senere kan bruges på turen til svømmehallen. Strandtaskerne syes i tekstilvoksdug, så de kan tåle vådt badetøj og det danske sommervejr.

Tasker med masker
Hos Frøken Larsen hækles, strikkes og syes til den helt store guldmedalje – taskerne er et kapitel for sig. Der er både små og store, strikkede, hæklede og syede, posetasker og skulder-/projekttasker, shoppere, punge m.v. Du kan også finde smuk hårpynt samt en fin serie af covers til din tablet.

Glad for genbrug
Genbrug er godt, og hos Frøken Larsen prioriteres det højt. Det betyder bl.a., at tasker fores med genbrugslagner i god kvalitet, og at rigtig meget garn og stof er fundet i genbrugsbutikker. Et nyt design opstår derfor typisk ud fra de muligheder et bestemt garn, et stykke stof fra gemmerne, en farve eller et mønster kan give. Det er en spændende udfordring i en tid, hvor der er brug for omtanke i forhold til ressourcer.

Den udøvende kreativitet har fået mere plads hos Frøken Larsen, da butikken med metervarer og garn blev afhændet i 2021. Der kommer til stadighed nyt på webshoppen, for hænderne er aldrig i ro, “fordi vi ikke kan lade være”, som Frøken Larsen siger.

Sortimentet skifter hele tiden, så du kan være sikker på, at din taske er unik, og søger du noget helt specielt, er du altid meget velkommen til at kontakte Frøken Larsen.

sølvpartner