Bedemand Juul og Bøgh 
Algade 17
4281 Gørlev
58 85 55 58
info@bedemand-ab.dk

Besøg Juul og Bøgh i Gørlev på Facebook 

Din lokale bedemand og begravelsesforretning
I 2013 kunne bedemændene Annette Bøgh og Henrik Juul slå dørene op til forretningen på Algade 17 i Gørlev, en udvidelse der faldt i fin forlængelse af forretningerne i Slagelse og Skælskør. Forretningen på Algade har kunder fra Gørlev, Høng og i det hele taget Kalundborg Kommunes område.

Når en god ven eller et elsket familiemedlem går bort, er det en stor hjælp, at man trygt kan overlade koordinering af afskeden til professionelle. Bedemand Juul og Bøgh er en del af foreningen Danske Bedemænd og har erfaring med at drive begravelsesforretningen siden 2000.

Tillid, tryghed og støtte
Som en af de første bedemandsforretninger i Kalundborg, er Bedemand Juul og Bøgh ISO 9001 certificeret, hvilket bl.a. indebærer, at alle bedemænd er uddannet eksamineret bedemand, og løbende efteruddanner sig. De er endvidere medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, der sikrer dig som kunde på flere forskellige måder. Bedemand Juul og Bøgh udarbejder altid i forbindelse med en samtale et økonomisk overslag, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet. Læs mere om priserne her. 

En personlig og nærværende afsked
Som pårørende har man ikke det store overskud til også at skulle koordinere de mange forskellige ting, der skal planlægges. Bedemand Juul og Bøgh hjælper dig med alt det praktiske, lige fra at kontakte præsten og finde en dato for bisættelsen eller begravelsen, til at anmelde dødsfaldet, bestille blomster mm.

“For os er det vigtigt, at hjælpe dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære. Derfor spørger vi ind til afdødes personlighed og liv under samtalen”, oplyser Annette Bøgh, der også gør meget for at inddrage børnene i afskeden, hvilket kan det allersværeste som pårørende. Bedemændene i Gørlev er gode til at tale med børnene om det de gør. ”Det kan være at børnene har brug for at se afdøde, og på denne måde få sagt farvel. Det kan være at børnene hjælper os med at skrue låget på kisten, eller hjælper os med blomster”, tilføjer Annette Bøgh.

Mindesammenkomst
Efter ceremonien er der tradition for at mødes til mindesammenkomst. De fleste har brug for at afslutte dagen på en måde, hvor man kan snakke om fælles minder, ofte bliver stemningen lidt lettere, og man hjælper hinanden med at mindes.

Bedemand Juul og Bøgh assisterer gerne med at arrangere kaffebord efter Jeres ønsker. De kender Gørlev og omegn og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad man måtte ønske.

Kontakt Bedemand Juul og Bøgh

 


sølvpartner