kalundborg-large

Åbent Hus på Absalon

Professionshøjskolen Absalon inviterer alle interesserede til Åbent Hus i alle 8 uddannelsesbyer med oplæg fra forskellige uddannelser. I Kalundborg sker det torsdag den 27. februar 2020 kl. 17.00-19.00. Her kan du blive klogere på uddannelserne til diplomingeniør i bioteknologi, diplomingeniør i maskinteknologi og bioanalytiker.
Læs mere
Åbent Hus på Absalon

Fra Muld til Magt

Fra Muld til Magt
Frem til 7. juni viser museet deres flotte og kostbare fund og fortæller historien om magten i Vestsjælland i yngre jernalder og tidlig middelalder i tidsrummet 550 – 1350 e.Kr. Hidtil har museets arkæologer især inddraget de fine og sjældne detektorfund i analyserne af magt og elite i overgangen mellem jernalder og tidlige middelalder.
Læs mere

Her er tour-etapen gennem Region Sjælland

Roskilde - Holbæk - Asnæs - Kalundborg - Storebæltsbroen. Tourfeltet skal på en fantastisk rute langs kysten, når Tour de France kommer til Region Sjælland 3. juli 2021. ”Det bliver jo den smukkeste etape i hele løbet! De får baghjul ned' i Tour'en”, udbryder regionsrådsformand Heino Knudsen, der var med ved præsentationen.
Læs mere
Her er tour-etapen gennem Region Sjælland

Musikalsk mini-kabaret

Musikalsk mini-kabaret
Odsherred Teater er klar med en ny teater-turne rundt til forsamlingshusene i Kalundborg Kommune. Denne gang præsenterer de den musikalske mini-kabaret ”Når Alt kommer til Alt”. Premieren på den musikalske mini-kabaret ”Når Alt kommer til Alt” finder sted på Røsnæs Forsamlingshus d. 20. februar, hvor billetterne er revet væk, men heldigvis spilles stykket flere steder.
Læs mere

Kroner til Kalundborg

Bestyrelsen i den lokale aktionsgruppe (LAG) for Midt-Nordvestsjælland modtog 18 ansøgninger om støtte til projekter, der kan være med til at fremme grøn omstilling og bæredygtig udvikling i landdistrikterne i de fem kommuner Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø. Med en pulje på 1.786.932 kr. valgte man at støtte halvdelen – i alt 9 projekter. I Kalundborg Kommune har Dansk Plejeteknik i Høng fået støtte. Det samme gælder Nordvestsjællands Biavlerforening, der holder til i Svebølle
Læs mere
Kroner til Kalundborg

Der sker en masse i Kalundborg - se mere under Det sker

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

MailPoet