kalundborg-large

Foredrag flyttes til januar

Kalundborg Bibliotekers arrangement i Kalundborg Hallen den 16. november ”Årets bøger med Liselotte Wiemer” er flyttet til ny dato.

Læs mere
Foredrag flyttes til januar

Skræddersyet corona-kundeservice

Skræddersyet corona-kundeservice
Årets to største shoppemåneder er i gang, men 6 ud af 10 danskere føler, at det er blevet lidt mere utrygt at handle i butikker i disse corona-tider. Det viser en ny landsdækkende YouGov analyse. Derfor lancerer SPORTMASTER i Kalundborg og kædens mange andre butikker en skræddersyet corona-kundeservice, der øger den personlige service – både i butikken og online.

Læs mere

Englene i sneen

Børneteater fra 5 år. Meridiano Teatret opfører Englene i sneen, søndag d. 15. november 2020.

Læs mere
Englene i sneen

Klogere på 3D print

Klogere på 3D print
Kom forbi LAB til en maker-hyggesnak, bliv inspireret til gode idéer, vis dine egne projekter, eller se hvad andre arbejder på. Dit Kalundborgs fotograf, Anne Beth Witte, var på et kort visit i værkstedet. Se billederne her...

Læs mere

Temadage på Kragerup Gods

Kragerup Gods har i den kommende tid en masse temadage i Restaurant Blixen ved siden af deres á la carte menukort. De afholder bl.a. vildtmiddag, Thanksgiving og genskaber udvalgte retter fra Babettes Gæstebud. Derudover holder de adventsfrokoster med en lækker juletallerken, glögg og æbleskiver.

Læs mere
Temadage på Kragerup Gods

Kommunalvalget 2021

Kommunalvalget 2021 nærmer sig med raske skridt, og hos byportalen i Kalundborg Kommune har alle, der er på valg, en unik mulighed for at nå ud til en masse vælgere – de vælgere der orienterer sig via små og store skærme og via sociale medier som Facebook.

Læs mere
Kommunalvalget 2021

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt