kalundborg-large

Museumsbutikken holder udsalg

Kalundborg Museum sælger spændende bøger om lokal historie. Der er smuk keramik, pyntevaser og endda mulighed for at købe mal selv mussel porcelæn-sæt. Og du kan få alt fra perler, rav og til sølvsmykker.
Læs mere
Museumsbutikken holder udsalg

Interkulturelt projekt på Kalundborg Museum

I løbet af 2019 resulterede Museum Vestsjællands deltagelse i CULINN i gennemførelse af to forskellige interkulturelle projekter med lokale uddannelsesinstitutioner i Slagelse og Kalundborg. Slagelse Museum og Kalundborg Museum kom i spil som interkulturelle mødesteder, hvor der blev udviklede forskellige læringsforløb. Under CULINN projektet samarbejdede Museum Vestsjælland med Slagelse Sprogcenter, Kalundborg Sprogcenter og pædagoguddannelsen på Professionshøjskolen Absalon.
Læs mere
Interkulturelt projekt på Kalundborg Museum

Esben Just vender tilbage

Esben Just vender tilbage
Den populære musiker og entertainer Esben Just er vendt tilbage. Og endda fra et sted, som ikke er så nemt at returnere fra... Fra den 26.2 drager Esben Just rundt i landet på en omfattende soloturné med titlen ”The Second Coming”.
Den 11. marts kan han opleves live i Juvi for de voksne i Kalundborg kl. 19:30.
Læs mere

Indvielse af Fælleshuset i Havneparken

Vær med når borgmester Martin Damm klipper snoren og indvier det nye fælleshus i Havneparken den 21. februar kl. 15.30. Det nye område omkring fælleshuset er den næste del af Havneparken som står færdig. Området er skabt i et samarbejde mellem borgerne, Kalundborg Kommune, Kalundborg Forsyning og Novo Nordisk.
Læs mere
Indvielse af Fælleshuset i Havneparken

Nordisk fantasy fortælling

Nordisk fantasy fortælling
Et strejf af mytologisk horror på Gørlev Bibliotek. Christian brænder for fantasygenren, den norrøne heltedigtning og de danske superhelte. Så glæd jer til et foredrag om bøgerne, Beovulf og Rolf Krake bl.a. Og så fortæller han nok også lidt om det at være forfatter ved siden af sit job som underviser på Høng Gymnasium.
Læs mere

Brætspil, pizza og stop-motion

Vinterferie er simpelthen brætspilstid! Træk indendørs, find de gode brætspil frem og suppler med knas og pizza. Det kan ikke blive bedre!
Læs mere
Brætspil, pizza og stop-motion

Kærlighedstur for Kalundborgs vovser

Kærlighedstur for Kalundborgs vovser
Maxi Zoo Kalundborg inviterer vanen tro søndag den 16. februar byens hunde på en velgørende kærlighedsgåtur i anledning af Valentinsdag. På dagen vil der nemlig blive samlet ind til udsatte hunde med særlige behov, der har deres daglige gang på Dyrenes Beskyttelses internater.
Læs mere

Der sker en masse i Kalundborg - se mere under Det sker

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

MailPoet