kalundborg-large

Julepynt fra skoven

Julepynt fra skoven, kan I finde i skovens bed. Det er sendt til jer fra oven, ta’ det med ydmyghed.... Tusind tak til Hans Jørgen Buchberg for det stemningsfyldte decemberdigt.

Læs mere
Julepynt fra skoven

Bjældeklang giver flødetrang

Bjældeklang giver flødetrang
Der er ikke nogen tvivl om, at risalamande er julens mest populære dessert blandt sjællænderne. Alene i Karolines Køkkens database søger sjællænderne efter risalamande 22.000 gange i løbet af december. Den næstmest søgte opskrift er pandekager med 3.800 søgninger. Det er efterfulgt af julecheesecake, som er ny på sjællændernes jule-top-tre.
”Risalamande er en sand juleklassiker, og den stryger ind på førstepladsen over danskernes opskriftssøgninger år efter år. Da risalamande er en relativt simpel dessert, er mit bedste tip til en god risalamande at være rundhåndet med både piskefløde, vanilje og mandler,” siger Tove Færch.

Læs mere

Sjællands kommuner 'stormer frem' i ny analyse

ERHVERVSKLIMA: Region Sjællands erhvervsvenlighed buldrer frem i Dansk Industris årlige måling af erhvervsvenligheden i de 98 danske kommuner. De 17 kommuner i Region Sjælland går samlet set 40 pladser frem.

Læs mere
Ny analyse: Sjællands kommuner stormer frem

Lær at tackle angst og depression

Lær at tackle angst og depression
Kalundborg Kommune tilbyder et nyt kursusforløb, hvor du kan lære at tackle angst og depression. Der er både kurser for unge fra 15 år og voksne fra 18 år. Næste kursus starter den 11. januar 2021, og i denne omgang er det for unge mellem 15 og 25 år.

Læs mere

Julens magi

Tag med på en eventyrlig Jul på landet for både voksne og for børn. Birkegårdens Haver har pyntet deres mange smukke julehaver med lys, fyldt med sjove børneaktiviteter og godteposer til alle børn. Julecaféen og Julebutikken står klar med et udvalg af boder i weekenderne. Kom og oplev julestemningen med hele din familie. Dit Kalundborgs fotografer var forbi, så kig med indenfor i haverne her.

Læs mere
Julens magi

Nu kan Movias kunder bestille flextur på telefon og betale på faktura

Nu kan Movias kunder bestille flextur på telefon og betale på faktura
Movias kunder får nu mulighed for at anvende flextur helt uden at brug af digitale platforme og NemID. Nu tilbydes kunder, der bestiller flextur over telefonen, at blive tilmeldt fakturabetaling, så alle ture betales samlet en gang om måneden.

Læs mere

Slægtsforskning i 1900-tallet

Per Andersen har løst mange opgaver med at finde familie i 1900-tallet og kommer i dette foredrag med eksempler på løste familieproblemer og de kilder, der er blevet anvendt.

Læs mere
Slægtsforskning i 1900-tallet

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

Bliv partner og styrk dit salg lokalt