kalundborg-large

Du skal da noget mere?

Christiane Engbo Norddal er uddannet laborant. Hun havde et job som laborant, og egentlig var alt som det skulle være. Men en tidligere chef udfordrede hende, og sagde: ”du skal da noget mere”? Da uddannelsen som diplomingeniør i bioteknologi kom til Kalundborg, sprang Christiane ud i det, og er nu i gang med uddannelsen hos Absalon.

Læs mere
Du skal da noget mere?

Aktiv sommerferie

Aktiv sommerferie
Kultur- og Idrætshallerne i Gørlev, Høng og Kalundborg holder åbent i sommerferien og giver alle mulighed for at komme ned og få rørt sig med venner og familie. Der stilles forskellige redskaber til rådighed, men medbring gerne din egen bold eller lignende.

Læs mere

Movia åbner fordøren

Nu kan man igen bruge fordøren i de mange gule busser på Sjælland. Men for at passe godt på chauffører og kunder, er der stadig kun selvbetjening i bussen, skriver Movia i en pressemeddelelse.

Læs mere
Movia åbner fordøren

Skal du også holde ferie i Danmark?

Skal du også holde ferie i Danmark?
Træt af tv-serier og puslespil? Så tag børnene ved hånden og besøg en af Museum Vestsjællands afdelinger. De er klar med oplevelser til hele familien i børnevenlige miniworkshops. I kan også komme i skole som for 100 år siden, lave våbenskjold eller tage med på en spændende byvandring i børnehøjde og meget mere. I Kalundborg kan I i løbet af sommeren bl.a. deltage i en Middelalderbyvandring.

Læs mere

Sommerlejre til søs er populære

Alt afhængigt af vind og vejr, er det planen, at skibet blandt andet skal forbi Skagen og Læsø, inden det til sidst lægger til kaj i Mariager lørdag den 4. juli. Blå Kors afholder i alt otte sommerlejre i Jylland og på Sjælland og Fyn.

Læs mere
Sommerlejre til søs er populære

En stopklods for centralisering i Region Sjælland

En stopklods for centralisering i Region Sjælland
Nyheden om, at Novo Nordisk Fonden, Novo Nordisk og Novozymes investerer 120 millioner kroner i Biomanufacturing Project House (BPH) er beviset på, at det er muligt at bremse centralisering og afvikling og i stedet skabe udvikling og vækst i alle dele af Danmark. Regionsrådsformand Heino Knudsen er en glad mand.

Læs mere

Farvel og tak til juni

Hvor findes under Sommermaanens Horn
et Land så vidt og aabent, klædt med Korn:
Den grønne Juni, fattet ind i Rammen
af Hav og Himmelblaaet blandet sammen!

Læs mere
Farvel og tak til juni

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

MailPoet