kalundborg-large

Openair tegne- og maleformiddage på Kalundborg Bibliotek

Kom og vær med hele juli, når vores lokale billedkunstner Ditte Forchhammer afholder sjove tegne-og maleformiddage. Biblioteket har fundet masser af papir, blyanter, tusch, fedtfarver og lækker akrylmaling frem, så det er bare med at gå i gang sammen med Ditte.

Læs mere
"Openair tegne- og maleformiddage” på Kalundborg Bibliotek

Mullerup Strand - 62 nye ferieboliger

Mullerup Strand - 62 nye ferieboliger
Det glæder Kalundborgs borgmester, Martin Damm (V), at de planer, som blev lagt for udvikling af havnen for 14 år siden, nu tager form: ”Jeg bor selv 700 meter fra havnen og var i sin tid med, da Gørlev Kommune lavede lokalplan for området i 2006. Kommunen har også investeret byfornyelsesmidler i at få fjernet gamle, udtjente produktionsbygninger,” siger han.

Læs mere

En million til familieidrætten

Idrætsklubber og -foreninger over hele landet kan søge Guldpuljen frem til den 31. august. Man kan maks. ansøge om 20.000 kr. per klub eller forening, og der uddeles en million kroner i alt i fire kategorier inden for familieidrætten.

Læs mere
En million til familieidrætten

Absalon skal drive nyt biotek projekthus

Absalon skal drive nyt biotek projekthus
Absalon har fået en bevilling på 65 mio. kr. fra Novo Nordisk Fonden til at drive et biotek projekthus (Biomanufacturing Project House) i Kalundborg. I tillæg til fondsbevillingen finansierer Novo Nordisk A/S en helt ny bygning, der skal rumme de nye aktiviteter. Projekthuset opføres side om side med Absalons kommende campus i Kalundborg, der står færdigt i efteråret 2021.

Læs mere

Byggeriet af Campus Kalundborg kan nu sættes i gang

Absalon har valgt entreprenør H. Skjøde Knudsen A/S til at bygge det nye campus i Kalundborg. I alt fem entreprenører havde givet tilbud på det 4850 kvm store byggeri, der skal huse diplomingeniøruddannelserne i henholdsvis bioteknologi maskinteknologi og professionsbacheloruddannelsen i bioanalytisk diagnostik (bioanalytiker).

Læs mere
Byggeriet af Campus Kalundborg kan nu sættes i gang

Sikkerhed når du arbejder hjemme

Se her, hvordan du kan gøre det cybersikkert at arbejde hjemmefra. En stor del handler om at være opmærksom og tænke sig om en ekstra gang, inden man f.eks. åbner eller klikker på et link i en mail.

Læs mere
Sikkerhed når du arbejder hjemme

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

MailPoet