kalundborg-large

Middelalder byvandring

Den guidede tur går gennem Højbyens krogede gadeforløb med det gamle stenhus, et af Nordeuropas bedst bevarede middelalderbyhuse fra tidlig middelalder og forbi ruinerne af Esbern Snares borg, Vestborgen, som dengang lå middelbart nord for havnen. Hør også fortællinger om Nordeuropas eneste 5-tårnede kirke Vor Frue Kirke. Turen slutter på Kalundborg Museum, hvor det 7 m lange Korsriddertapet hænger.

Læs mere
Middelalder byvandring

Glæd dig!

Glæd dig!
Kalundborg Biblioteker inviterer alle til releasefest og Guidet Fællessang for efterårskataloget 2020: "Oven på et forår hvor Coronavirussen fik lukket Danmark ned, er vi SÅ glade for at Bibliotekerne atter er åbnet igen! Vores nye program er fyldt med alverdens arrangementer for børn og voksne, spændende artikler og interviews."

Læs mere

Naturens Dag på Vikingecenter Fugledegård

I samarbejde med Naturpark Åmosen afholdes Naturens Dag på Vikingecenter Fugledegård den 13. september kl. 10-15.

Læs mere
Naturens Dag på Vikingecenter Fugledegård

Aflysning af BEVÆG-festivalen

Aflysning af BEVÆG-festivalen
Efter dialog med politiets Corona-hotline ser Kalundborg Kommune sig desværre nødsaget til at aflyse Bevæg festivalen i år. Arrangementet er at sidestille med et kræmmermarked og der gælder pt. et max på 100 deltagere – jf. gældende retningslinjer.

Læs mere

Mundbind med i tasken

Generelt kan man rejse med offentlig transport uden mundbind, som man plejer, så længe man følger myndighedernes råd om at holde afstand, når det er muligt, opretholde høj håndhygiejne, kun hoste eller nyse i ærmet, undgå at rejse, hvis man er syg eller formodet smittet og rejse uden for myldretid, hvis det er muligt.

Læs mere
Mundbind med i tasken

Børn på vej

Børn på vej
For at få flere til at respektere fartgrænserne på skolevejene gennemfører Rådet for Sikker Trafik, TrygFonden og 95 kommuner fra mandag den 10. august og måneden ud den landsdækkende kampagne "Børn på vej". Med plakater på skolevejene opfordres trafikanterne til at holde øje med børnene og vise hensyn. Som opbakning til kampagnen gennemfører politikredsene også fartkontroller på skolevejene fra den 10.-28. august.

Læs mere

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

MailPoet