kalundborg-large

LIFE Mobil Lab besøger Skolen på Herredsåsen

Det nye undervisningsinitiativ LIFE besøger den 9.-10. juni Skolen på Herredsåsen i Kalundborg med sit mobile laboratorium LIFE Mobil Lab. Her skal eleverne arbejde undersøgende med naturfag – og samtidig bidrage til udviklingen af undervisningsforløb til glæde for andre skoleklasser.

Læs mere
LIFE Mobil Lab besøger Skolen på Herredsåsen

Væk fra storbyens jag

Væk fra storbyens jag
Er du klar til at bytte din lejlighed i byen ud med plads til livet i naturen? Kalundborg Kommune står bag et webinar den 11. juni sammen med bl.a. Slagelse, Odsherred og Sorø kommuner, som skal inspirere til et familieliv uden for den store by.

Læs mere

Kom med på en tur i Kalundborgs middelalder

Kalundborg Museum inviterer til middelalder byvandring i Kalundborg tirsdag den 16. juni kl. 19 og torsdag den 18. juni kl. 14. Den guidede tur går gennem Højbyens krogede gadeforløb med det gamle stenhus, et af de bedst bevarede byhuse fra tidlig middelalder og forbi ruinerne af Esbern Snares borg, Vestborgen, som dengang lå middelbart nord for havnen.

Læs mere
Kom med på en tur i Kalundborgs middelalder

Winemakers Dinner på Kragerup Gods

Winemakers Dinner på Kragerup Gods
Den 26. juni er du inviteret til Winemakers Dinner på Kragerup Gods. Winemaker Sophia Bergqvist, kvinden bag den portugisiske vingård Quinta de la Rosa, måtte desværre blive hjemme pga. corona. Til gengæld kommer Kragerup Gods' danske vinleverandør Anders Quist fra Vinslottet i Greve og deres egen dygtige vintjener Niels Gudberg og fortæller om produktion og smagen af de skønne vine.

Læs mere

Årets store aktivitetsdag

Deltag i årets store aktivitetsdag på Kragerup Gods den 13. juni! Der er plads på Go High holdene kl. 10-16 (skal bookes på forhånd), og det er muligt at købe Grill-Selv burgere samt drikkelse hele dagen. Der er også en lang række andre aktiviteter under trækronerne.

Læs mere
Årets store aktivitetsdag

Unikke mindesmykker

Hos Bedemand Juul og Bøgh i Gørlev har du nu mulighed for at få lavet et unikt og personligt smykke med fingeraftryk. Smykkerne er professionelt og omhyggeligt fremstillet i guld, sølv eller hvidguld, ud fra et rigtigt fingeraftryk.

Læs mere
Unikke mindesmykker

Gratis guides til sommerlandet

Gratis guides til sommerlandet
Den lokale ŠKODA-forhandler i Kalundborg opfordrer danske feriegæster til at udforske de mere ukendte dele af Danmark og deler gratis guides ud i butikken. Det handler om at gøre Danmark lidt større, siger ŠKODAs direktør Michael Ebeling.

Læs mere

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

MailPoet