kalundborg-large

Informationsmøde om LAG-midler

”Vi oplever en støt voksende interesse for LAG Midt-Nordvestsjælland og LAG-ordningen, og på under et år er fx vores medlemstal 3-doblet”, udtaler formand Flemming E. Larsen og fortsætter: ”Derfor tror jeg også, at der bliver run på årets sidste ansøgningsrunde, hvor vi har knap 4 mio. kr. at gøre godt med. Fristen er 27. marts kl. 23.59, men det er om at komme i gang nu, hvis man har en god idé/projekt, for man skriver ikke en god LAG-ansøgning aftenen før fristens udløb.”
Læs mere
Informationsmøde om LAG-midler

Gode nyheder fra Røsnæs igen

Gode nyheder fra Røsnæs igen
Dyrehøj Vingaard og Stub Vingård er med i ejerkredsen, som nu overtager forpagtning og drift af Restaurant Næs. Et nyt team af lokale kræfter, herunder to vinproducenter på Røsnæs, overtager forpagtning og drift af Restaurant Næs. Det meddeler kredsen af forpagtere.
Læs mere

Vildmarkseventyr

Kom med på eventyr i Canadas vildmark, og bliv inspireret til selv at opsøge din drøm. Solbjerg Forsamlingshus og projekt Liv I Forsamlingshusene inviterer til foredrag med Hans Henrik Damgaard.
Læs mere
Vildmarkseventyr

"Johnny Cash" i Jorløse

"Johnny Cash" i Jorløse
Væbnet med sin guitar og autentiske stemme: Dennis Lydom fortæller historierne og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til "The man in black", når han kommer til Jorløse Forsamlingshus torsdag d. 26. marts.
Læs mere

Gi'r du en kop kaffe?

Koppen med kaffe er nærmest synonym med Lene Beiers journalistiske tilgang i de efterhånden mange TV-programmer, som hun har stået i spidsen for, hvor det for hende er alfa og omega, at man kommer helt tæt på de medvirkende – personligt, åbent og ærligt. Man skal både kunne se og mærke personerne. Foredraget finder sted tirsdag den 17. marts på Ubby Bibliotek.
Læs mere
Gi'r du en kop kaffe?

Middellevetiden stiger fortsat

Middellevetiden stiger fortsat
Middellevetiden for hele Danmark dækker over betydelige forskelle mellem de 11 landsdele. Den højeste middellevetid findes blandt kvinder i Nordsjælland med 84,1 år, hvilket er 0,9 år højere end landsgennemsnittet for kvinder. Modsat er det mænd i Vest- og Sydsjælland, der med 77,9 år har den laveste middellevetid. Det er 1,4 år mindre end landsgennemsnittet for mænd.
Læs mere

Der sker en masse i Kalundborg - se mere under Det sker

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

MailPoet