kalundborg-large

Mad ud af godset

Kragerup Gods erkender tiden ikke er til større forsamlinger og har stor respekt for myndighedernes vejledning. Restaurant Blixen på Kragerup Gods har dog dygtige kokke, gode råvarer og god tid - og de ønsker at forsøde din weekend i disse tider. Se menuen her.
Læs mere
Mad ud af godset

Coronavirus - ny vejledning

Ny coronavirus ser ud til primært at forårsage alvorlig sygdom hos ældre (især over 80 år) og personer med kronisk sygdom. Så tilhører du risikogruppen, skal du gøre en ekstra indsats for at beskytte dig selv og andre særligt sårbare mod smittespredning.
Læs mere
Coronavirus - ny vejledning

Nødpasning af børn i Kalundborg Kommune

Nødpasning af børn i Kalundborg Kommune
Der vil være nødpasning for 0 - 9 årige børn af forældre med særligt kritiske arbejdsopgaver i det private og offentlige. Det er vanskeligt at sætte en entydig streg for, hvem der er omfattet af nødpasning, og hvem der ikke er. Kalundborg Kommune appellerer til almindelig ansvarlighed i forhold til anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen.
Læs mere

Virksomheder med ansatte kan søge lønkompensation

Aftalen gælder for lønmodtagere i alle private virksomheder (dvs. alle brancher). Selvstændige uden ansatte er dog IKKE omfattet af aftalen.
Læs mere
Virksomheder med ansatte kan søge lønkompensation

Psykiatrifonden: Råd om angst for corona

Psykiatrifonden: Råd om angst for corona
Er du mere bekymret for tiden? Det er de fleste nok. Bange for at blive smittet, bange for at smitte andre, måske bange for at miste dit arbejde eller ked af at gå glip af vigtige begivenheder. Men nogle bliver mere bekymrede end andre. Det gælder naturligt de, der har et skrøbeligt helbred og mindre modstandskraft, men det gælder i høj grad også de, der i forvejen har det svært og måske lever med angst. Det mærker man hos Psykiatrifondens telefonrådgivning, hvor en del af opkaldene de senere dage har handlet om angst og bekymringer, der er tæt forbundet med coronavirus. Og der er råd og hjælp at hente.
Læs mere

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

MailPoet