kalundborg-large

Nordea-fonden aflyser møde i Gørlev

"I stedet for at mødes ansigt til ansigt har vi besluttet at tilbyde rådgivningen per telefon, online eller per mail. Vi sidder klar særligt på de dage og tidspunkter, hvor møderne skulle have fundet sted, så alle kan få rådgivning på den dag, de havde forventet," siger Henrik Lehmann Andersen, der understreger, at man også er velkommen til at henvende sig for rådgivning på andre tidspunkter.
Læs mere
Nordea-fonden aflyser møde i Gørlev

Vårvise

Vårvise
Ja, nu er det forår – et forår så nyt, at havens erantis ta’r bad i en pyt. Mange tak til Hans Jørgen og Hanne Buchberg for digt og foto.
Læs mere

GO HIGH-banen åbner

Den 4. april åbner klatreparken Go High sin 11 sæson og er igen klar til at modtage modige og glade gæster. Klatreparkens længste svævebane nu er hele 416 m. og dermed det længste svæv i Danmark.
Læs mere
GO HIGH-banen åbner

Rådgivningsdage i Maxi Zoo Kalundborg

Rådgivningsdage i Maxi Zoo Kalundborg
Marts måned står i sikkerhedens tegn hos Maxi Zoo Kalundborg. Her kan du i weekenden den 13.-15. marts få masser af gode råd og vejledning til, hvordan du kan tage din kære vovse med på alverdens udflugter i det smukke forårsvejr – uden at gå på kompromis med sikkerheden.
Læs mere

Gourmetmiddag skærtorsdag

Traditionen tro inviterer Dyrehøj Vingaard til lancering af årgang 2019 i samarbejde med Café Dyrehøj. Tina Thrysøe står ved roret, og sammen med hendes dygtige mandskab bliver der kreeret en gourmetoplevelse udover det sædvanlige. Det sker skærtorsdag den 9. april. Aftenens arrangement starter kl. 18.00, hvor vinbonden byder alle velkommen inde i vineriet med et glas Sparkling Pink.
Læs mere
Gourmetmiddag skærtorsdag

Verdens Fortælledag i Kalundborg

Verdens Fortælledag i Kalundborg
På Verdens fortælledag fortæller og lytter så mange mennesker som muligt til fortællinger på så mange sprog som muligt i løbet af den samme dag og nat. Byer over hele kloden er med. Og nu også din by, Kalundborg. Kalundborg Bibliotek markerer Verdens Fortælledag ved at etablere fredagshygge med lækre sandwiches og kolde øl og derpå fyldes dit bibliotek i Kalundborg med masser af levende fortællinger.
Læs mere

Søg om støtte fra lokalforeningspuljen til friluftsliv

Det er nu muligt for lokale foreninger under Friluftsrådets medlemsorganisationer at søge om støtte til at styrke foreningens arbejde med friluftsliv. Lokalforeningspuljen uddeler i alt 2.425.000 kroner, og foreninger kan søge op til 50.000 kroner. Der er ansøgningsfrist 1. maj 2020. Eksempelvis har Vestsjællands Jagtforening fået støtte til at afholde temadage om jagt og natur for kommunens børnehaver.
Læs mere
Søg om støtte fra lokalforeningspuljen til friluftsliv

Der sker en masse i Kalundborg - se mere under Det sker

Følg Dit Kalundborg på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere
Send dit opslag til redaktion@dit-kalundborg.dk

MailPoet