Vuggestuen Toppen søger pr. 1. marts 2021 en pædagog på min. 30 t/ugl, evt. med mulighed for op til 35 t/ugl. De er en del af dagtilbudsområde Nord og er en institution for børn i alderen 0-3 år. De har 5 stuer med 12 til 13 børn på hver.

De kan tilbyde et spændende og udfordrende job med udviklingsmuligheder og stor indflydelse på tilrettelæggelsen af det pædagogiske indhold. Her er højt til loftet og kollegaer med god humor.

Deres vuggestue ligger tæt på by, skov og strand. Hos dem vil du have mulighed for at arbejde med børn fra mange kulturer og mange samfundslag. De nyder byens mange muligheder og har et godt samarbejde med områdets andre institutioner og erhverv.
Hos dem er børnene omdrejningspunktet og de arbejder i små læringsgrupper ud fra den nye styrkede læreplan.

De forventer at du:

Er uddannet pædagog og fagligt velfunderet. Du skal kunne sætte læringsmål og se læringstegn hos børnene samt have en god selvevaluering.
Har erfaring og viden om arbejdet med 0 – 3. årige børn og deres familier.
Kan give en velforberedt kvalitativ feedback til både kollegaer og forældrene ved samtaler og møder.
Kan begejstre og skabe engagement hos børn, forældre og kollegaer. Børnene skal kunne se, høre og mærke din glæde og nysgerrighed.
Har en positiv og anerkendende tilgang til arbejdet som pædagog
Kan arbejde loyalt ud fra overordnede beslutninger
Kan organisere og prioritere hverdagens mange opgaver og samtidig have fokus på, hvad børnene sætter i spil og har brug for, og dermed medvirke til at skabe indhold, struktur og glæde
Er fleksibel og initiativrig
Er fysisk og psykisk robust
Er i stand til at skabe nærvær og relationer til alle børn og hjælpe med børnenes egen relations dannelse

Alle dine kompetencer og kvalifikationer gør dig til en struktureret, initiativrig pædagog, som kan arbejde ud fra læreplansmål, samt følge børnegruppens initiativer og sætte dig ind i barnets perspektiv. Du skal kunne udvælge og tilrettelægge de pædagogiske læringsrum og aktiviteter, så børnene trives og udvikler sig.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 18. januar 2021)

Foto: ABW