Den omfattende nedlukning på grund af COVID-19 har lukket salgsafdelingen midlertidigt. Derfor bringer Hyundai Kalundborg nu Danmarkspremieren på den nye TUCSON hjem til kunden eller en anden lokation, hvorfra prøveturen kan køres. TUCSON starter med priser fra 279.995 kr.

Mens Danmark er lukket ned på grund af COVID-19, er det heller ikke muligt for Hyundai Kalundborg at byde indenfor til Danmarkspremiere, når den nye Tucson lanceres den 1. februar. I stedet for at aflyse og lade kunderne vente, bringer Hyundai Kalundborg den nye Tucson ud til kundens indkørsel eller der, hvor man aftaler at mødes, så kunden kan prøvekøre og se bilen, inden man tager den endelige beslutning.

Den helt nye TUCSON er fjerde generation af den populære SUV, som på verdensplan er solgt i mere end 7 millioner eksemplarer siden introduktionen i 2004. I Europa er der solgt 1.4 millioner, og samlet set er TUCSON således én af de bedst sælgende SUV’er i verden. Og nu står den helt nye TUCSON klar hos Hyundai Kalundborg. Designet har kant, kabinen er stilren, og de fleste motorer kører på både el og brændstof.

Den nye TUCSON tilbydes i tre udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced. En Pure 1.6 T-GDi med 150 hk byder bl.a. på 8″ touchskærm med trådløs Apple CarPlay og Android Auto, aircondition, fartpilot, bakkamera, Bluetooth, automatisk nødbremse med fodgænger- samt cyklistgenkendelse, automatisk skiltegenkendelse og aktiv vognbaneassistent med følgefunktion. Med udstyrsvarianten Essential, som koster 30.000 kr. mere, får man derudover bl.a. 2-zonet klimaanlæg, 10,25″ digital instrumentering, varme i rat og forsæder, baksensor, LED-kombinationsbaglygter, elektriske lændestøtte ved fører, fartpilot med fartbegrænser til manuelt gear og adaptiv fartpilot til automatgear. Vælger man Advanced, som starter ved 329.995 kr., får man yderligere 3-zonet klimaanlæg, 10.25″ touchskærm, Bluelink med App-styring, navigation med dansk tale, ventilationskanaler ved bagsæder, varme i bagsæder, p-sensor både for og bag, frontgrill i mørk krom, interiør-stemningsbelysning i hele 64 farver, blindvinkel-sensor og LED-forlygter.

Fire motorer at vælge mellem

Til lanceringen er der fire motorer at vælge imellem. En 1.6 T-GDi benzinmotor, en 1.6 T-GDi hybrid med 230 hk, som begge tilbydes i de føromtalte tre udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced. Priserne starter ved 279.995 kr. for benzin-udgaven, mens 1.6-liters hybridmotor starter fra 379.995 kr. Derudover findes TUCSON som mild hybrid i både benzin og diesel- og i to forskellige udstyrsvarianter: Essential og Advanced. Her er startprisen henholdsvis 339.995 kr. for 1.6 T-GDi benzin mild hybrid med automatgear og 150 hk og 379.995 kr. for 1.6 CRDi mild hybrid med automatgear og 136 hk. Senere kommer den også som plug-in hybrid med firehjulstræk og hele 265 hk, hvilket er helt nyt for modellen.

Penge at spare under nedlukningen

en nye TUCSON kan bestilles online hos Hyundai Kalundborg, hvor der samtidig er penge at spare. Takker man ja til tilbuddet og underskriver en købsaftale på bilen senest 14 dage efter, salgsafdelingen får lov til at åbne igen, så trækkes der 2.021 kr. fra i prisen, hvis bilen leveres inden den 1. maj 2021. Det er også muligt at booke en digital fremvisning, hvor man kan få fremvist og gennemgået bilen, mens man sidder derhjemme.

Pressefoto