Det bliver nu muligt for borgere i Kalundborg Kommune, der har modtaget besked i e-boks eller på brev at booke tider til vaccination mod covid-19. Og dermed nedsætte risikoen for at pådrage sig sygdommen. I brevet er beskrevet, hvordan du tilmelder dig.

Det er Sundhedsstyrelsen, der sender information ud til de borgere, der nu kan booke tider. Borgere, der er undtaget digital post, modtager almindeligt brev.

Om transport til vaccination
Hvis det er muligt for dig, så anbefaler de, at du selv sørger for transport til vaccinationsstedet -fx ved at få en pårørende til at hjælpe dig. Når du selv sørger for transport, så har du mulighed for:

selv at bestille og få en tid til vaccination, som passer dig
undgå transport sammen med andre i fælles køretøj
undgå ventetid

Har du derimod ikke mulighed for at transportere dig til vaccinationsstedet så kan du tilmelde dig til transport og vaccination, der er arrangeret af Kalundborg Kommune. Det er gratis, men du skal være opmærksom på, at når du bestiller transport og vaccination gennem kommunen, så kan du ikke bestille tid til vaccination gennem det centrale bookingsystem.

Efter, at du har tilmeldt dig til transport og vaccinationstilbud gennem kommunen, vil du blive kontaktet med det tidspunkt til vaccination, som du får tildelt.

Læs mere her

Foto: ABW